Νέες αποκαλύψεις για το βρέφος που βρέθηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Νέα σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την περίπτωση του βρέφους που βρέθηκε μόνο σε φλεγόμενο διαμέρισμα της Αττικής πριν από λίγες μέρες.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης, όταν ήταν 16 ετών, είχε μόνη της καταγγείλει την ίδια της τη μητέρα.

Η ανήλικη είχε εμφανιστεί σε Αστυνομικό Τμήμα, και είχε καταγγείλει τη μητέρα της για κακοποίηση

και παραμέληση. Ο εισαγγελέας ανηλίκων είχε απομακρύνει τη 16χρονη από την οικογένειά της και είχε δώσει την επιμέλεια στην γιαγιά. Πίσω όμως είχαν μείνει δύο ακόμη παιδιά, 3 και 4 ετών.

«Μετά την καταγγελία της μικρής διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, οπότε οποιαδήποτε υπηρεσία πρόνοιας έχει επιληφθεί της διαδικασίας αυτής έπρεπε να καταλάβει ότι τα μωρά έπρεπε να φύγουν από τη μητέρα και να πάνε σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, αυτό κρίνεται από την έρευνα που γίνεται και σε συνέχεια να επιβεβαιωθεί ότι τα παιδιά θα συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς να κινδυνεύουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

«Η πρόνοια δεν έχει τη δυνατότητα, δεν έχει το χρόνο και δε συνεχίζει να παρακολουθεί οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση. Δυο τρεις κοινωνικοί λειτουργοί για κάποια εκατομμύρια κόσμο δεν προλαβαίνουν. Αν αποφασίσουν να πάρουν προσωπικό, να οργανωθούν τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως σώζονται παιδιών και ανθρώπων που κινδυνεύουν, ακόμα και των παππούδων και των γιαγιάδων που βασανίζονται» συμπλήρωσε.

Η γυναίκα, στο μεταξύ έφερε στον κόσμο και ένα ακόμη παιδί. Το ενός έτους κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

The post Νέες αποκαλύψεις για το βρέφος που βρέθηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα