Μαρούσι: Καβγάς Καραμέρου – Πατούλη για ερείπιο στο ρέμα Σαπφούς (βίντεο)

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου και του Δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη. Αυτή τη φορά, αφορμή για την κόντρα ήταν το ρέμα Σαπφούς στο Μαρούσι.

Ο κ. Καραμέρος ανέβασε στο twitter ένα βίντεο από το Μαρούσι γράφοντας:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου σήμερα, 4 μέρες μετά την καταστροφή
στη Μάνδρα κατεδαφίζει εδώ και χρόνια απαλλοτριωμένο κτίσμα στο ρέμα Σαπφούς που απειλούσε την κοίτη του ρέματος. Το απαιτούσαμε μήνες!».

Ο Δήμος Αμαρουσίου σήμερα, 4 μέρες μετά την καταστροφή στη Μάνδρα κατεδαφίζει εδώ και χρόνια απαλλοτριωμένο κτίσμα στο ρέμα Σαπφούς που απειλούσε την κοίτη του ρέματος. Το απαιτούσαμε μήνες! @perattikis pic.twitter.com/dAPjjOZ0S3

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 18 Νοεμβρίου 2017

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αμαρουσίου που του απάντησε μέσω Facebook:

«Ο κ.Καραμέρος το πρωί εμφανίζεται στα κανάλια με καναρίνι αδιάβροχο για να «προστατευτεί» από τη βροχή καταγγελιών που δέχεται όλο αυτό το διάστημα για την ολιγωρία της Περιφέρειας και λίγο μετά, φορά το κοστούμι του αντιπεριφερειάρχη και καταγγέλλει το Δήμο Αμαρουσίου επειδή κάνει το καθήκον του και καθαρίζει το ρέμα Σαπφούς. Δεν περιμένουμε υπευθυνότητα από έναν ασόβαρο Αντιπεριφερειάρχη, απαιτούμε όμως μια συγνώμη. Συγνώμη για το ότι και με δική του ευθύνη καθυστερεί η χρηματοδότηση αναγκαίων για το Μαρούσι έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά το γεγονός ότι ως Δήμος Αμαρουσίου έχουμε υποβάλει τις απαραίτητες μελέτες.

Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία της περιφέρειας αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί τα κρίσιμα ζητήματα της Αττικής.

Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε ακόμη για να πάνε οι ανίκανοι στα σπίτια τους;»

The post Μαρούσι: Καβγάς Καραμέρου – Πατούλη για ερείπιο στο ρέμα Σαπφούς (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρούσι, Καβγάς Καραμέρου – Πατούλη, Σαπφούς,marousi, kavgas karamerou – patouli, sapfous