Κατηγορούμενος για βιασμό αθωώθηκε όταν έδειξε το μόριό του στους ενόρκους

Βιαστής, επιδειξίας ή… αθώος; Από τις τρεις επιλογές, το δικαστήριο επέλεξε την τελευταία. Για να φτάσει στη συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε αδιάσειστα στοιχεία, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του. Τι έκανε; Έδειξε… το πέος του στους ενόρκους! Λίγα δευτερόλεπτα μετά, είχε εξασφαλίσει την αθωωτική απόφαση…

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν μία γυναίκα στο New Heaven των Ηνωμένων Πολιτειών, προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό από έναν έγχρωμο άντρα, του οποίου το… πέος ήταν πιο ανοιχτόχρωμο από τον ίδιο! Τη συγκεκριμένη περιγραφή έδωσε η γυναίκα στην αστυνομία, δηλώνοντας πως δεν θυμόταν ακριβώς το πρόσωπό του.

Το 2014, ωστόσο, η ίδια γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του Desmond James τον βιαστή της. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του έγχρωμου άντρα και στη σύνταξη του κατηγορητηρίου.

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη. Ο κατηγορούμενος και ο δικηγόρος ήταν κατηγορηματικοί. «Ο πελάτης μου είναι αθώος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος υποσχέθηκε στο δικαστήριο ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

Προφανώς ο ίδιος γνώριζε τι θα ακολουθήσει, αλλά τόσο ο δικαστής, όσο και οι ένορκοι, δεν μπορούσαν να φανταστούν το πόσο… ισχυρά στοιχεία θα κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Ο Desmond James αρνήθηκε τις κατηγορίες που του είχε προσάψει η γυναίκα. Όταν ρωτήθηκε με ποια στοιχεία μπορεί να αποδείξει ότι δεν βίασε εκείνος τη γυναίκα, επικαλέστηκε τη μαρτυρία της για το… λευκότερο μόριο του βιαστή και κατέθεσε φωτογραφίες με το… επίμαχο σημείο του σώματός του, το οποίο ήταν… όσο μαύρο ήταν και ο ίδιος!

Ο δικηγόρος της γυναίκας θεώρησε ότι οι φωτογραφίες δεν αποδεικνύουν κάτι, καθώς μπορεί να είναι προϊόν φωτομοντάζ. Τότε… ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε τα μεγάλα μέσα.

Η απάντηση ήταν άμεση. Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε από τον πελάτη του να τα… κατεβάσει όλα μέσα στο δικαστήριο, ώστε να δουν άπαντες το… χρώμα του πέους του. Ο κατηγορούμενος ως βιαστής αρχικά ντράπηκε, αλλά τελικά έκανε δύο βήματα προς το μέρος των ενόρκων, κατέβασε το παντελόνι του και αμέσως… έλαμψε η αλήθεια.

«Η όλη διαδικασία διήρκεσε πέντε με έξι δευτερόλεπτα. Οι ένορκοι είδαν, αποφάσισαν και ο δικαστής άφησε ελεύθερο τον Desmond James», δήλωσε ο δικηγόρος, ο οποίος θα θυμάται για καιρό τη συγκεκριμένη δίκη.

The post Κατηγορούμενος για βιασμό αθωώθηκε όταν έδειξε το μόριό του στους ενόρκους appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords