Η στιγμή που απατεώνες κλέβουν ηλικιωμένη στη Λαμία (βίντεο)

Βίντεο με απατεώνες που εξαπατούν ηλικιωμένους φέρνει στο φως το tvstar.gr. Οι συγκεκριμένοι δράστες κινούνται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Φθιώτιδας και επιλέγουν ως θύματά τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Xρησιμοποιούν 2 οχήματα και πλησιάζουν ηλικιωμένους, λέγοντάς τους πως γνωρίζουν τα παιδιά τους και ζητούν χρήματα.

Στην μία από τις περιπτώσεις μάλιστα στην Αμφίκλεια, οι δύο από τους απατεώνες πήραν μαζί τους τον παππού, προκειμένου να μείνει μόνος στο σπίτι η σύζυγός του και να της αποσπάσουν χρήματα ή χρυσαφικά.

Τελευταία

προσπάθεια τους ήταν το πρωί της Τρίτης στη Δαμάστα του δήμου Λαμιέων.

Σταμάτησαν το ένα από τα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού περασμένης ηλικίας. Φώναξαν την γυναίκα με το όνομά της και προσποιήθηκαν πως γνώριζαν τον γιο της.

Οι επιτήδειοι ζήτησαν από τους ηλικιωμένους δύο χιλιάδες Ευρώ προκειμένου να διεκπεραιώσουν κάποιες εργασίες για λογαριασμό του.

Ευτυχώς η κυρία Μαρία δεν τους πίστεψε και αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα.

Το δεύτερο αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει λίγα μέτρα μακρύτερα και ο οδηγός έπιασε κουβέντα με μία γειτόνισσα.

Η γυναίκα βλέποντας τα δύο άγνωστα στο χωριό αυτοκίνητα και διαπιστώνοντας πως δύο άνδρες μιλούσαν με τους ηλικιωμένους, σκέφτηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε την κυρία Μαρία.

Οι δράστες κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και εξαφανίστηκαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία. Περιπολικά κινήθηκαν προς την περιοχή και έκαναν εκτεταμένους ελέγχους, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους απατεώνες.

πηγή: tvstar.gr

The post Η στιγμή που απατεώνες κλέβουν ηλικιωμένη στη Λαμία (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα