Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος – «Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε»

Ο Γιάννης Βούρος, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook απαντά με έντονο ύφος στην τηλεοπτική εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», καθώς το πρωί έπαιξαν ένα βίντεο σχετικά με την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουΐζας Βούρου.

Στο βίντεο υπήρχαν δηλώσεις του ηθοποιού από τηλεφωνική του συνομιλία με δημοσιογράφο της εκπομπής, με τις οποίες επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του. Ο ίδιος διέψευσε τον ισχυρισμό πως τα λόγια του αντιστοιχούσαν σε απάντηση για το συγκεκριμένο

θέμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε πριν από λίγο στο Facebook: «Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα. Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο. Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται “δηλώσεις σου” καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν».

The post Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος – «Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα