ΕΛΑΣ: Εκφράζει ανησυχία για πόλεμο στην ελληνική μαφία

Φόβους για αντίποινα μεταξύ των μελών της «Greek Mafia» εκφράζει η ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του Β. Στεφανάκου καθώς αμέσως μετά, συγκεντρώθηκαν στη Λ. Αθηνών σημαντικά και περιφερειακά μέλη της, που έφθασαν τα 100 άτομα.

«Όλη η ‘νύχτα’ πέρασε από εκεί» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής προσθέτοντας πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πως θα αντιδράσουν εκδικητικά στην δολοφονία του Στεφανάκου.

Οι

ίδιες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολλά ανοικτά μέτωπα του 58χρονου αποκαλούμενου «βαρόνου» της παρανομίας. Εκτιμούν πως ο ηθικός αυτουργός υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Βασίλη Στεφανάκου, φοβούμενος ότι θα εκτελεστεί πρώτα το… δικό του, με τη λογική θα σε «φάω πριν με φας», όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί. Δεν αποκλείουν να πρόκειται για ανακατάταξη στην επικυριαρχία της ελληνικής μαφίας, «μοίρασμα της πίτας» με ανακατανομή των περιοχών παράνομων δραστηριοτήτων ή ακόμη και για ενέργεια από κάποιον «νεόκοπο»-φιλόδοξο κακοποιό, ίσως και δυσαρεστημένο από το θύμα, που αποφάσισε να ανεβάσει το εγκληματικό του προφίλ και τα ηνία της Greek Mafia.

«Είναι το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου, ακόμη και ως οικονομικό τίμημα, που υπογράφηκε ποτέ στα εγκληματικά χρονικά της χώρας» αναφέρουν εμφατικά αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, με αυτόν που το υπέγραψε να καθίσταται, έστω και προσωρινά ο απόλυτος κυρίαρχος της εγχώριας παρανομίας.

The post ΕΛΑΣ: Εκφράζει ανησυχία για πόλεμο στην ελληνική μαφία appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα