Δ.Θεσσαλονίκης: Αντικαθιστά τους απολυμένους συμβασιούχους με επιτυχόντες της 3Κ/2018

Στην πρόσληψη 434 επιτυχόντων από τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ πρόκειται να προχωρήσει σταδιακά ο δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απόλυση 414 συμβασιούχων-«παρατασιούχων» λόγω της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα υπήρξε σήμερα κινητοποίηση στην Αθήνα

και συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Αυτό δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας του δήμου Λάζαρος Ζαχαριάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις 19 Ιουλίου δικάζεται η κύρια αγωγή των 414 ατόμων, που δεν δικαιώθηκαν αλλά η δικαστική απόφαση για τους μπορεί να αργήσει 3 -4 μήνες. Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω το αποτέλεσμα της απόφασης, εγώ πρέπει να μεριμνήσω για την πόλη. Θα κληθούν να πιάσουν δουλειά τμηματικά οι 434 εργαζόμενοι που πέτυχαν στους πίνακες του ΑΣΕΠ. Επιπλέον για άλλα 80 άτομα θα γίνει κλήρωση επειδή ισοψηφούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης.

Και πρόσθεσε: «Όταν έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι 414 εργαζόμενοι, μέσα σε μια μέρα, μειώθηκε η δύναμη της Διεύθυνση Καθαριότητας, κατά το ένα τρίτο. Τότε τροποποιήσαμε τα δρομολόγια δίνοντας το κύριο βάρος στην μπλε και πράσινη γραμμή αλλά και στην παραλία και στο κέντρο της πόλης. Υπάρχει θέμα, έχω ζητήσει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση από τους δημότες», τόνισε.

The post Δ.Θεσσαλονίκης: Αντικαθιστά τους απολυμένους συμβασιούχους με επιτυχόντες της 3Κ/2018 appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα