Μπεν Άφλεκ: Πουλάει στην πολυτελή βίλα του (φωτο)

Όλοι οι έρωτες έχουν ένα τέλος. Ακόμη κι οι μεγάλοι.

Ο Ben Affleck ερωτεύτηκε μια… φυτεία και τώρα την πουλάει. Το 1999, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Forces of Nature», o Μπεν ερωτεύτηκε την Τζόρτζια (την πολιτεία των ΗΠΑ). Τέσσερα χρόνια αργότερα, δεν άντεξε κι αγόρασε μια 352 τετραγωνικών χιλιομέτρων φυτεία στη νήσο Χάμπτον. Το νησάκι περιβρέχεται από τον ποταμό North Newport River και είναι προστατευόμενη περιοχή.

Η φυτεία ήρθε με

«προίκα» μια έπαυλη σε ρυθμό Greek Revival. Η σχεδόν 560 τετραγωνικών μέτρων έπαυλη διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τεσσεράμισι μπάνια, δωρικού ρυθμού κολώνες στην μπρος και πίσω βεράντα και καταπληκτική θέα στο ποτάμι. Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι γύψινος, το παρκέ από πεύκο, ενώ υπάρχουν και πελώρια τζάκια. Για όλα αυτά, ο Μπεν κατέβαλε 7,1 εκατομμύρια δολάρια. Και τώρα μπαίνει πωλητήριο με τιμή εκκίνησης τα 8,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη, στην εν λόγω ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα εξοχικό, καθώς και το «Oyster House» (Το Σπίτι του Στρειδιού), με εμβαδόν 930 τετραγωνικά και πέντε υπνοδωμάτια με κουκέτες που έχουν κατασκευαστεί από ξυλεία πλοίων που ανασύρθηκαν από τον βυθό της θάλασσας.

Για όσους αναρωτηθούν για το «γιατί», οφείλουμε να θυμίσουμε ότι ο Μπεν είναι σε διαδικασία διαζυγίου από την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ. Προσφάτως, αγόρασε σπίτι – αντί 19,25 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγα μόλις οικοδομικά τετράγωνα από το σπίτι που ζει η Γκάρνερ με τα τρία παιδιά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Μπεν Άφλεκ: Πουλάει στην πολυτελή βίλα του (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα