Άγιος Δημήτριος: Πατέρας χτυπούσε και άφηνε νηστικά τα 5 παιδιά του

Η οικογένεια αρχικά ζούσε σε ένα τροχόσπιτο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα και τα τελευταία έξι χρόνια εγκαταστάθηκαν στον Άγιο Δημήτριο. Η μητέρα, είχε κακοποιηθεί από τον σύζυγο και δεν έφερε αντίρρηση γιατί τον φοβόταν, ενώ όταν ο δήμος προθυμοποιήθηκε να της βρει δουλειά, ο πατέρας έγινε έξω φρενών.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα δύο μεγαλύτερα αγόρια, ηλικίας 14 και 17 ετών απείλησαν τον πατέρα τους πώς θα τον κλείσουν φυλακή αν συνέχιζε να τα κακοποιεί και εκείνος «απάντησε» κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και απειλώντας τους πως θα τους σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει.

Τότε ήταν που τα παιδιά αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα περνούσαν.

Το έσκασαν από το σπίτι και απευθύνθηκαν στη διευθύντρια του σχολείου τους. Εκείνη ειδοποίησε άμεσα την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας και ο άνδρας συνελήφθη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο πατέρας είχε αφήσει και τα πέντε παιδιά αβάπτιστα δίνοντάς τους αρχαιοελληνικά ονόματα, καθώς ακολουθούσε μια θρησκεία παρόμοια με την σαϊεντολογία, η οποία δεν του επέτρεπε να τρώει κρέας και αυγά, τροφές που απαγόρευε και στα παιδιά του.

Όλοι οικογενειακώς έπιναν νερό από πηγάδι, έκαναν μπάνιο με το ίδιο νερό, δεν είχαν θέρμανση, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά ανέχονταν σε συνεχή βάση τα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα.

Ολα τα παιδιά φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ενώ η μητέρα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι καθώς φοβάται πως θα την συλλάβουν.

The post Άγιος Δημήτριος: Πατέρας χτυπούσε και άφηνε νηστικά τα 5 παιδιά του appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα