Αυτή είναι η ηλικία που κάνουμε το καλύτερο σεξ στη διάρκεια της ζωής μας

Δεν είναι στα 20, δεν είναι καν στα 30! Πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα από την πλατφόρμα Happify στις ΗΠΑ έθεσε ένα σούπερ σημαντικό ερώτημα: Σε ποια ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας;

Σύμφωνα με ανθρώπους που διανύουν την πέμπτη και την έκτη δεκαετία της ζωής τους, δηλαδή που έχουν ήδη πολλές ερωτικές εμπειρίες, το καλύτερο σεξ της ζωής τους το έκαναν στη δεκαετία των 40 και για την ακρίβεια στην ηλικία των 46 ετών.

Τι άλλο έχει ανακαλύψει η επιστήμη σχετικά με τα 46 χρόνια;

Η έρευνα είχε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά ευρήματα σχετικά με το σεξ. Τι ξεχωρίσαμε; Τα ζευγάρια που κάνουν έρωτα μία φορά την εβδομάδα, κατά μέσο όρο, είναι τα πιο ευτυχισμένα. Επίσης, ο Αμερικανός -μόνος ή παντρεμένος- κάνει σεξ δύο με τρεις φορές το μήνα. (Αν λοιπόν οι συνάδελφοι ή οι φίλοι σας διατείνονται πως κάνουν κάθε μέρα έρωτα με τη σύντροφό τους, μην πέσετε στην παγίδα να ζηλέψετε!)

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνουμε έρωτα;

Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να προσπαθήσετε -αν χρειάζεται- να διατηρήσετε για πολλά ακόμη χρόνια ζωντανή την ερωτική σας ζωή και να κάνετε τακτικά σεξ με τη σύντροφό σας: Σύμφωνα με την έρευνα στο Happify, τα μεγαλύτερα σε ηλικία ζευγάρια που κάνουν πιο τακτικά σεξ είναι πιο ευτυχισμένα συγκριτικά με εκείνα που έχουν λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές.

Τέλος, σχεδόν το 50% των ζευγαριών δήλωσε πως το καλύτερο σεξ της ζωής τους ήταν με τον/την τωρινό/ή σύντροφο – ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Σε… ελεύθερη μετάφραση: Ακόμη κι αν έχετε ξεπεράσει τα 46 σας χρόνια, αν είστε με μία/ένα σύντροφο που αγαπάτε, αυτό είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη (ερωτική) ζωή.

The post Αυτή είναι η ηλικία που κάνουμε το καλύτερο σεξ στη διάρκεια της ζωής μας appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα