ΑΔΕΔΥ: Η ενέργεια της Ιοαρδινίδου είναι βαθιά αντιδημοκρατική

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ., Όλγα Ιορδανίδου, η οποία, λίγο πριν από προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84 του Ιατρού του Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, Αντώνη Καραβά, επιχείρησε σύμφωνα με την ανακοίνωση να τον τρομοκρατήσει προκειμένου να μην δημοσιοποιηθούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει ότι η Διοικήτρια επικαλέστηκε ότι,

«σύμφωνα με τον νόμο, ο Ιατρός δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο επειδή δεν είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής. Εκτόξευσε μάλιστα απειλές ότι «αν το πράξει θα λάβει τα μέτρα της».

Η ενέργεια αυτή της κ. Ιορδανίδου είναι βαθιά αντιδημοκρατική και θυμίζει άλλες εποχές.

Η κ. Ιορδανίδου με τις απειλές που εκτόξευσε επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα υγείας και χαλά την πλασματική εικόνα που επιχειρεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επαναφέρει στην τάξη τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και να βάλει τέλος σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στέκεται δίπλα στον συνάδελφο καθώς και τον αγώνα του Σωματείου και των εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας για να λειτουργήσει με ασφάλεια το Νοσοκομείο προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των πολιτών.

The post ΑΔΕΔΥ: Η ενέργεια της Ιοαρδινίδου είναι βαθιά αντιδημοκρατική appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα