Aεροσυνοδός παραιτήθηκε για να γίνει πορνοστάρ (φωτο)

Η 27χρονη Λάουρα Μπίρμπεκ ήταν μια αεροσυνοδός στις Βρετανικές αερογραμμές που δεν περνούσε απαρατήρητη. Έχει όμορφο πρόσωπο, μακρύ μαλλί και ένα κορμί που κόλαζε τους επιβάτες όπως διαγραφόταν κάτω από τη στολή της αεροσυνοδού.

Στην British airways εργαζόταν για 2 χρόνια. Είχε σαν έδρα της το Χίθροου και έκανε και μακρινά αλλά και κοντινά ταξίδια. Η Λάουρα όμως ένιωθε ένα κενό. Η δουλειά της δεν τη γέμιζε και είχε αρχίσει να βαριέται.

Αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα της έκανε πρόταση η εταιρία ταινιών ενηλίκων «babystation – studio 66». Η Λάουρα δεν το σκέφτηκε και πολύ και είπε το ναι. Πλέον δεν είναι αεροσυνοδός, αλλά πορνοστάρ.

«Δεν με εξέπληξε αυτό. Πάντα μας έλεγε ότι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της» λέει μια φίλη της και πρώην συνάδελφος της. Η Λάουρα πλέον δεν ονομάζεται Μπίρμπεκ, αλλά άλλαξε το επίθετο της σε Λέιν. Λάουρα Λέιν.

Μάλιστα τον Φεβρουάριο έκανε το ντεμπούτο της στο studio 66 και οι κριτικές που απέσπασε ήταν σχεδόν διθυραμβικές. Η ίδια συνάδελφος της είπε πως η Λάουρα σε κάθε πτήση έπαιρνε μαζί της ένα λάπτοπ με μια κάμερα. Όταν η δουλειά κόπαζε, «έβρισκε μια θέση διακριτικά πίσω και άρχιζε να μιλάει ερωτικά με διάφορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Η ίδια η Λάουρα λέει: «Η δουλειά της αεροσυνοδού είναι απαιτητική και με κούραζε. Δεν είχα χρόνο για μένα. Τώρα με το νέο μου επάγγελμα και χρόνο έχω αλλά και το εισόδημα μου είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από πριν».

Πηγή:topontiki.gr

The post Aεροσυνοδός παραιτήθηκε για να γίνει πορνοστάρ (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα