Σεμινάριο «Basketball School» από LG και Eurohoops Academy

Ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο από την Eurohoops Academy είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” της LG Electronics (LG), την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Το σεμινάριο “Basketball school” που πραγματοποιήθηκε από τον Head Coach της Eurohoops Academy, κ. Σταμάτη αφορούσε στην εκμάθηση τακτικών και λήψεων αποφάσεων

στο μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα μπάσκετ από αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης Euroleague, ενώ αναλύθηκαν οι τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι μικροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν προσωπικές απορίες και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με όσα παρακολούθησαν.

Ο κος Σταμάτης, Head Coach της Eurohoops Academy δήλωσε σχετικά: «Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο, στόχος μας ήταν να αναδείξουμε και να αναλύσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες που έχουν εφαρμοστεί από κορυφαίες ομάδες στο μπάσκετ, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τις δεξιότητες των αθλητών μας, αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, δεν θα θέλαμε να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα στην εκπαίδευση των παιδιών. Για αυτό, θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με την LG να συνεχίσουμε να υλοποιούμε ενέργειες, ώστε τα παιδιά να διατηρούν την επαφή τους με το άθλημα και τη σημασία του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα