Προσλήψεις στην Ryanair - Αναζητά 2.000 πιλότους

Την έναρξη ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα προσλήψεων, μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε η Ryanair Holdings Plc, η οποία στοχεύει στην πρόσληψη 2.000 πιλότων σε διάστημα τριών ετών.

Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας οικονομικών πτήσεων χρειάζεται πιλότους για να οδηγήσουν τα νέα αεροσκάφη Boeing Co. 737 Max, τα οποία άρχισε να παραλαμβάνει τον προηγούμενο

μήνα και αναμένεται να αρχίσει την εκπαίδευση των νέων πιλότων εντός της χρονιάς, ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία υπολογίζει στην ανάκαμψη του ταξιδιωτικού κλάδου, μετά την άρση των lockdown και έχει αυξήσει την χωρητικότητα των πτήσεων της, ενώ περιμένει την παραγγελία των 210 Boeing 737 Max.

Η Ryanair προχωρά σε προσλήψεις την ώρα που η Lufthansa, η Air France-KLM και η TAP έχουν ανακοινώσει περικοπές, αναφέρει το Bloomberg.

Πέρυσι, εν μέσω της πανδημίας, η Ryanair συμφώνησε με τους πιλότους και το προσωπικό καμπίνας να μειώσει τους μισθούς, με στόχο να μην προχωρήσει στην περικοπή 3.000 θέσεων εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα