Μόσιαλος: Επιστροφή στην κανονικότητα σε μερικούς μήνες αν πάνε όλα καλά με το εμβόλιο

Με ανάρτησή του στο Facebook o καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις της Pfizer για το εμβόλιο αναφέρει πως η επιβεβαίωσή τους θα μας κάνει να μιλάμε για επιστροφή στην κανονικότητα τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα ο κ.Μόσιαλος αναφέρει:

Αν επιβεβαιωθούν τα εξαιρετικά νέα (για 90% αποτελεσματικότητα
του εμβολίου της Pfizer/BioNTech) από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ και της ΕΕ τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε επιστροφή στην κανονικότητα τους επόμενους μήνες”.

Παράλληλα, ο κ. Μόσιαλος με δεύτερη ανάρτησή του αναφέρεται στον Έλληνα διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας της Pfizer και γράφει:

“Πριν από ένα χρόνο ακριβώς (στις 11/11/2019) είχα συναντηθεί στη Νέα Υόρκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, τον συμπατριώτη μας Αλβέρτο Μπουρλά. Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση η απλότητα του και η ευφυΐα του. Κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά για την ανακάλυψη του εμβολίου σε συνεργασία με τη Γερμανική εταιρεία BioNTech.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα ότι Διευθυντής Στρατηγικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BioNTech είναι ο Ryan Richardson πρώην φοιτητής μου στο LSE.
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με το εμβόλιο!”

Keywords
Τυχαία Θέματα