Η Acer και η Sauber Motorsport συνεχίζουν τη συνεργασία τους το 2021
Η Acer και η Sauber Motorsport, που διαχειρίζονται την είσοδο της Alfa Romeo Racing ORLEN στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ανακοίνωσαν ότι θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους τη σεζόν του 2021.
Έχοντας ξεκινήσει μια πολύτιμη συνεργασία το 2020, η ομάδα και η Acer θα την ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο, συνεχίζοντας να αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Acer για να ενισχύσουν και να συνδέσουν την ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και στο Hinwil HQ της Sauber, ενώ αποκαλύπτουν επίσης μια φιλόδοξη καμπάνια με τον οδηγό της Alfa Romeo Racing ORLEN, Kimi Räikkönen, ως το κυρίαρχο πρόσωπο.
Μία από τις κορυφαίες εταιρείες ICT στον κόσμο, η Acer, με ηγετική παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες, θα παρέχει στην ομάδα λύσεις εμπορικής ποιότητας, όπως notebooks Enduro και TravelMate, ConceptD workstations και λύσεις ψηφιακής απεικόνισης. Το ειδικά σχεδιασμένο hardware και η συνδεσιμότητα της Acer θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον αγώνα, από την έδρα της ομάδας στο Hinwil έως το γκαράζ της ομάδας και το pit wall καθ 'όλη την αγωνιστική σεζόν του 2021. Η Acer και η Alfa Romeo Racing ORLEN όχι μόνο μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία, αλλά επίσης διαθέτουν το ίδιο δυναμικό κοινό των 13-44.
"Είναι μεγάλη χαρά να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Acer. Η συνεργασία μας το 2020 υπογράμμισε τις συνέργειες μεταξύ του κόσμου πληροφοριών υψηλής τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δύο εξαιρετικά ανταγωνιστικά περιβάλλοντα στα οποία ο διαρκής στόχος είναι η επιδίωξη της απόδοσης και στα οποία κάθε μέρα ανοίγονται νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Η από κοινού συνεργασία μας το 2021 είναι το φυσικό αποτέλεσμα αυτού και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί μια επιτυχημένη σεζόν.", δήλωσε ο Frédéric Vasseur, επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing ORLEN και διευθύνων σύμβουλος Sauber Motorsport.
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας το 2021 με μία από τις πιο διάσημες ομάδες στην ιστορία της F1, με εμβληματικούς οδηγούς. Στην Acer, όχι μόνο ανεβάζουμε τον πήχη στα όρια του δυνατού της τεχνολογίας, αλλά και του ψηφιακού μάρκετινγκ, φέρνοντας ακόμα πιο συναρπαστικές ιστορίες και περιεχόμενο στην κοινότητα των θαυμαστών μας", τόνισε ο Hajo Blingen, αντιπρόεδρος marketing, Acer Europe SA. "Η Formula 1, ένα από τα αθλήματα με την υψηλότερη θεαματικότητα και την ταχύτερη ανάπτυξη στην ψηφιακή αρένα παγκοσμίως, είναι η τέλεια πλατφόρμα για να αλληλεπιδράσετε με τη γενιά Y/Z και τον τρόπο ζωής τους."
Η F1 είναι ένα άθλημα που βασίζεται στην τεχνολογία και τις επιδόσεις και είναι σημαντικό να έχετε αξιόπιστο υλικό. Η Acer ως επίσημος συνεργάτης και πάροχος τεχνολογίας προσφέρει λύσεις ConceptD workstation, συμπεριλαμβανομένων οθονών, όχι μόνο για την τροφοδοσία του αυτοκινήτου στο δίκτυο, αλλά και για να παρέχει στους 200 μηχανικούς της Sauber Motorsport την αξιοπιστία και την ακρίβεια που χρειάζονται για την εκτέλεση των βαρύτερων εργασιών από την αεροδυναμική σχεδίαση έως την επίτευξη της υψηλότερης απόδοσης του κινητήρα.
Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα προϊόντα Enduro της Acer από τη σειρά πιστοποιημένων υπολογιστών στρατιωτικής ποιότητας, η ομάδα μπορεί να βασιστεί σε εξαιρετικά ανθεκτικούς, υπολογιστές για τη διαχείριση των αγώνων στις δυσκολότερες συνθήκες από τη βροχή στο Silverstone, τη ζέστη στη Σιγκαπούρη, το κρύο μέσα στη νύχτα και τη σκόνη της ερήμου στο
Μπαχρέιν. Βασικά μέλη της ομάδας θα χρησιμοποιήσουν επίσης τις προηγμένες λύσεις notebook TravelMate της Acer για να αυξήσουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Το… «διαστημικής» ταχύτητας internet του Έλον Μασκ τώρα και στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει
- Εθνική Τράπεζα: Επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών με επιστροφή 5% επί των τόκων
- Πέντε ημέρες χωρίς ρεύμα στη Σταμάτα - Κάτοικοι καίνε έπιπλα για να ζεσταθούν
- Οι αδελφοί επιχειρηματίες που έγιναν δισεκατομμυριούχοι όταν επένδυσαν στον κλάδο της υγείας
- Πόσο θα στοιχίσει στις ΗΠΑ αν τα «σπάσουν» οριστικά με την Κίνα;
- #ΜeΤοο και Δημήτρης Λιγνάδης… Με το κύρος του Κ. Γεωργουσόπουλου
- Pfizer: Η νοτιοαφρικανική παραλλαγή του κορονοϊού ίσως μειώνει σημαντικά την προστασία του εμβολίου
- Προκηρύσσονται 6 νέες άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές
- MYTILINEOS: Δέσμευση για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα ως το 2050
- ΣΕΗ: «Συνεδρίασε το πειθαρχικό του Σωματείου για Κιμούλη και Χαϊκάλη»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Businessnews
- Πέντε ημέρες χωρίς ρεύμα στη Σταμάτα - Κάτοικοι καίνε έπιπλα για να ζεσταθούν
- Τσολιά: Τα κρούσματα σταθεροποιούνται- Δύσκολο να προβλεφθεί το πότε ανοίγουμε
- Citi: «Κόβει» τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη στην Ελλάδα
- ΕΚΤ: Καθαρά κέρδη 1,6 δισ. ευρώ το 2020
- Η Επιτροπή χαράσσει πορεία για μια ανοικτή, βιώσιμη και δυναμική εμπορική πολιτική της ΕΕ
- ΕΛΑΣ: 1.030 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τη φύλαξη των ΑΕΙ
- Επικοινωνία Αναστασιάδη - Μισέλ: Oι εξελίξεις για το Κυπριακό στο επίκεντρο της συνομιλίας
- Η Acer και η Sauber Motorsport συνεχίζουν τη συνεργασία τους το 2021
- Η Nissan αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο Qashqai
- Dehaze: Το 85% των αντικειμένων εργασίας που θα υπάρχουν το 2030 δεν έχουν επινοηθεί ακόμα
- Τελευταία Νέα Businessnews
- Η Acer και η Sauber Motorsport συνεχίζουν τη συνεργασία τους το 2021
- Η Επιτροπή χαράσσει πορεία για μια ανοικτή, βιώσιμη και δυναμική εμπορική πολιτική της ΕΕ
- Επικοινωνία Αναστασιάδη - Μισέλ: Oι εξελίξεις για το Κυπριακό στο επίκεντρο της συνομιλίας
- Βρέθηκε ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα
- Η Nissan αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο Qashqai
- Βρετανία: Το τρίτο lockdown κατά του κορονοϊού μειώνει τα κρούσματα
- MYTILINEOS: Θέτει νέους στρατηγικούς στόχους για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2050
- Χρυσοχοϊδης: Εντονότερη η αστυνόμευση με πεζές περιπολίες
- Air France-KLM: Ανακοίνωσε ζημιές στο δ΄ τρίμηνο, προειδοποιεί για το α΄ τρίμηνο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες πληρώνουν το πρωθυπουργικό πιγκ πονγκ μεταξύ ανεμελιάς και ανικανότητας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Φορολογικές δηλώσεις: Κριτήριο η επανεκκίνηση της οικονομίας για την υποβολή
- Starlink: Και στην Ελλάδα διαθέσιμο το διαστημικό ίντερνετ του Μασκ
- Ηράκλειο: Πρωτιά σε επιβάτες κρουαζιέρας το 2020-Περιμένει 180 πλοία φέτος
- ΕΕΤΤ: Τι προβλέπει σύμβαση με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας
- Χαρίτσης, Αραχωβίτης: Η κυβέρνηση οδηγεί τις λαϊκές αγορές σε εξαφάνιση
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες πληρώνουν το πρωθυπουργικό πινγκ πονγκ
- Γεννηματά προς Μητσοτάκη: Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται
- ΣΕΗ: Συνεδρίασε το πειθαρχικό για Κιμούλη και Χαϊκάλη
- Σε θέση εκκίνησης ο διαγωνισμός-μαμούθ για την οπτική ίνα
- Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με την πρόεδρο της EBRD – Τι συζητήθηκε