Η ISOMAT συμμετέχει στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες

Η εταιρεία πρόκειται να συστήσει στο κοινό της WORLDBEX, ανάμεσα σε περίπου 700 εκθέτες, τα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένα συστήματα λύσεων για τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής.

Με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Νοτιοανατολική Ασία, η ISOMAT συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες, η οποία θα λάβει χώρα στις 14 με 17 Μαρτίου 2024, στο World

Trade Center Metro Manila & SMX Convention Center Manila, στη Μανίλα. Το περίπτερο της ISOMAT θα βρίσκεται στο Hall 1, Stands G305, G306, G316 & G318. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χώρας για τον κλάδο των κατασκευών, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου από όλο τον κόσμο.

Η ISOMAT, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αγορά των Φιλιππίνων μέσω τοπικού διανομέα, πρόκειται να συστήσει στο κοινό της WORLDBEX τα ολοκληρωμένα συστήματα και τις καινοτόμες λύσεις που έχει αναπτύξει με τη χρόνια τεχνογνωσία της για τις σημερινές ανάγκες των κατασκευών. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες που θα επισκεφτούν το περίπτερο της ISOMAT στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τα κορυφαίας ποιότητας πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, όπως και τα συστήματα στεγανοποίησης μπάνιου, πισίνας και δεξαμενών, καθώς και για τις εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και επεξεργασίας τροφίμων. Συνδυάζοντας τη λειτουργική με την αισθητική αναβάθμιση κάθε σύγχρονου χώρου, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία θα παρουσιάσει και τις ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει, όπως το διακοσμητικό δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, σε τέλεια εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον, και η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα. Τέλος, τα συστήματα Beach Entry Pools, για πισίνες με όψη παραλίας που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής, όπως το σύστημα Pool Flake Coating, αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ακολουθώντας πιστά τις αξίες της για καινοτομία και πάθος για ποιότητα, η ISOMAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνούς της παρουσίας, μέσω της συμμετοχής της στις κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και σε διεθνή projects υψηλών προδιαγραφών.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που έχει αναπτύξει για τη σύγχρονη κατασκευή ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις για βιωσιμότητα και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού «αποτυπώματος» με ουσιαστική δέσμευση προς τον σκοπό αυτό, εφαρμόζοντάς την τόσο στα προϊόντα όσο και στην ίδια τη λειτουργία της.

Η φετινή WORLDBEX αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 150.000 επισκέπτες και περίπου 700 διακεκριμένες εταιρείες ως εκθέτες. Με δεδομένο ότι στην περσινή διοργάνωση το ενδιαφέρον στράφηκε κυρίως στην ενημέρωση και στις συζητήσεις γύρω από νέες ιδέες και καινοτομίες, φέτος η καινοτομία μέσα από βιώσιμες πρακτικές πρόκειται να απασχολήσει έντονα, μεταξύ άλλων, τους παρευρισκόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα