Γεννηματά: Όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Γεννηματά - Μητσοτάκης Βουλή: «Μήπως υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τον Πρωθυπουργό από αυτά που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα;» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή την Τετάρτη καθώς δεν έχει περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα από τότε που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός

δεν θα έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή καθώς δεν είχαν περάσει οι 14 μέρες από τότε που ήρθε σε επαφή με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, γεγονός που, όπως είπε, συνιστά παραβίαση των κανονισμών του ΕΟΔΥ. «Μήπως υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τον Πρωθυπουργό από αυτά που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα;» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι όταν η ίδια είχε κρούσμα στην οικογένειά της και είχε κάνει δύο αρνητικά τεστ, ο Πρόεδρος της Βουλής την είχε ενημερώσει ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να τηρήσει τις 14 μέρες καραντίνα πριν εμφανιστεί στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα