E - fresh.gr: Φέρνει στην πόρτα μας προϊόντα από τα Marks & Spencer

Με αυτή την κίνηση γίνεται επί της ουσίας η αρχή για την σύμπραξη της εταιρείες με επιχειρήσεις πέραν των τροφίμων, κάτι το οποίο υπήρχε σαν πιθανή ενέργεια στο άμεσο μέλλον.

Επεκτείνει τη συνεργασία του με ελληνικές επιχειρήσεις το διαδικτυακό super market e-fresh.gr, προσθέτοντας στο portfolio των εταιρειών που συνεργάζεται από σήμερα την Mark & Spencer.

Σύμφωνα με όσα φημολογούνταν, ήδη, από τις προηγούμενες ημέρες, από σήμερα η εταιρεία

έχει προσθέσει στο site της ένα Microsite από το οποίο ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει ηλεκτρονικά όλα τα προϊόντα της βρετανικής εταιρείας και όχι μόνο τα τρόφιμα: Έτσι εκτός από τα μπισκότα, τα συσκευασμένα τρόφιμα, τα κρασιά και τα διάφορα ζαχαρώδη, στην πόρτα του πελάτη μπορούν να έρχονται πλέον και όλα τα είδη ρουχισμού, γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, αλλά και εσώρουχα της γνωστής εταιρείας.

Ήδη η ενημέρωση έχει ξεκινήσει και από τα επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα της E-fresh.gr στο διαδίκτυο, ενώ με αυτή την κίνηση γίνεται επί της ουσίας η αρχή για την σύμπραξη της εταιρείες με επιχειρήσεις πέραν των τροφίμων, κάτι το οποίο υπήρχε σαν πιθανή ενέργεια στο άμεσο μέλλον.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μια σύμπραξη που συζητούνταν από τις αρχές της χρονιάς και μετά από ειδικές μελέτες για το αν θα είχε αντίκρισμα στο κοινό του e-fresh. αποφασίστηκε να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα