Βαριά η πριγκιπική ζωή! Τα πράγματα που πρέπει να αποχαιρετήσει η Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο της…

Ο πολυσυζητημένος γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2018 και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα event της χρονιάς.

Και όπως είναι φυσικό, η Μαρκλ έχει αρχίσει ήδη να μυείται στις συνήθειες και τα έθιμα της βασιλικής οικογένειας. Πέρα όμως από τη λάμψη και την φαινομενικά τέλεια πριγκιπική ζωή, η 36χρονη θα πρέπει να αποχαιρετήσει μια σειρά από πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα.

Αμέσως μετά τον γάμο

θα αρχίσουν να ισχύουν κάποιες απαγορεύσεις για το νέο μέλον της βασιλικής οικογένειας κάποιες από τις οποίες φαίνονται αστείες, ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο.

1. Δεν θα μπορεί να δουλεύει
Τα μελη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να εργάζονται. Η Μάρκλ, η οποία είναι ηθοποιός, blogger, σχεδιάστρια μόδας και φιλάνθρωπος, θα πρέπει να εγκαταλείψει όλες τις δραστηριότητές της εκτός από τις φιλανθρωπίες ίσως – κάτι που θα την συνδέσει αρκετά με την Νταϊάνα.

2. Δεν θα μπορεί πια να έχει τα δικά της social media.
Ο λογαριασμός της στο Instagram θα αποτελέσει παρελθόν καθώς πλέον θα εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνο από το επίσημο προφίλ του Παλατιού του Κένσινγκτον. Οπότε θα πει αντίο στα 3 εκ. followers της στο instagram ενώ δεν θα μπορεί πλέον να βγάζει selfies.

3. Δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου
Αν και δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα, η βασιλική οικογένεια είθισται να μένει ουδέτερη όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις. Έτσι, τα μέλη της δεν ασκούν το δικαίωμα του εκλέγειν. Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει λάβει ακόμα τη βρετανική υπηκοότητα ωστόσο θα την λάβει αμέσως μετά τον γάμο.

4. Δεν θα μπορεί να παίξει ποτέ Monopoly στο σπίτι
Η Μαρκλ δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια μέσα στο παλάτι και να κερδίσει ενδεχομένως τη βασίλισσα αφού απαγορεύονται ρητά.

Αυτό είναι ένα περίεργο, αλλά αληθινό γεγονός. Η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται ρητά να παίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι “Monopoly”, επειδή αυτού του είδους να παιχνίδια θεωρούνται πολύ βίαια!

5. Δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί μόνη και ανέμελη
Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν πρέπει να προστατευθείς από τις λεγεώνες των φαν που σε λατρεύουν. Μετά τον γάμο, η Μαρκλ θα έχει στη διάθεσή της μια ομάδα σωματοφυλάκων και ειδικών ασφαλείας.

Βέβαια, η Μαρκλ έχει ήδη προστασία, από τον Ιούλιο όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

6. Δεν θα μπορεί να ντύνεται μοντέρνα και προκλητικά
Η Μέγκαν είναι γνωστή και ως fashionista, αφού έχει συμμετάσχει και ως guest σχεδιάστρια σε γραμμή ενδυμάτων. Αλλά πιθανότατα θα ενθαρρυνθεί να ντύνεται πιο συντηρητικά και να κάνει πιο επίσημες εμφανίσεις, από τη στιγμή που θα παντρευτεί τον Χάρι, παρόλο που δεν είναι επίσημη απαίτηση.

7. Δεν θα κάνει τίποτα, πριν τη βασίλισσα
Δεν κάνεις τίποτα αν δεν το κάνει πρώτα η βασίλισσα. Η Μέγκαν και η βασίλισσα Ελισάβετ τα πάνε καλά όπως φαίνεται, και αυτό είναι ένα καλό σημάδι γιατί με το που θα μπει επίσημα στην οικογένεια θα πρέπει να προσέχει πολύ καλά το τι κάνει η βασίλισσα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένα πάντα να ακολουθούν το… πρόσταγμα της βασίλισσας. Αν εκείνη στέκεται, θα στέκονται. Αν εκείνη κάθετε, θα κάθονται και εκείνα.

8. Δεν θα ζει ανέμελα, αλλά θα ζει πιο πλούσια
Η ζωή της όπως την ήξερε θα αλλάξει δραματικά, ωστόσο από άποψη οικονομικής άνεσης θα αναβαθμιστεί. Αν και η ζωή της τα τελευταία χρόνια μόνο φτωχική δεν ήταν αφού είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός που έχει κερδίσει αρκετά χρήματα, σίγουρα δεν συγκρίνεται με τον πλούτο της βασιλικής ζωής.

Δεν είναι σαφές ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός της, αλλά εφόσον ο Χάρι εκτιμάται πως έχει περιουσία 40 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν θα ζοριστεί καθόλου.

lay-out.gr

The post Βαριά η πριγκιπική ζωή! Τα πράγματα που πρέπει να αποχαιρετήσει η Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο της… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα