Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση…

Συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.Ο γνωστός σεφ μίλησε για όλα, για την προσωπική του ζωή, τα επαγγελματικά του και αναφέρθηκε και στο ατύχημα του, στο χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι και στη σοκαριστική τροπή που πήρε η ζωή του.

Η σύζυγος σας είναι μια… άλλη ζωή για εσάς; Αλίμονο, είναι μια καινούρια ζωή, πολύ διαφορετική από την προηγούμενη μου.

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές; Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας; Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δυο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο μέρες εγχειρίστηκα και γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός που είχε δώσει δύο μέρες ζωής.

The post Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ladys Life