Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι ευχές στον νέο Βαλεντίνο της και η συνεργασία της με την Heaven (φωτο)

Μερικές αναρτήσεις στα social media ήταν αρκετές για να «φουντώσουν» οι φήμες.

Ο λόγος για την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον Ανέστη Ζαριφέ, όπου τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να βρίσκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας. Ο αθλητής πάλης της Εθνικής ομάδας, συμμετείχε στο νέο video clip της Πόπης για το τραγούδι «Δε χωρίζουν οι καρδιές μας» σε στίχους του Πάνου Φαλάρα και μουσική του Άκη Δείξιμου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Heaven Music.

Τα γυρίσματα του video clip, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καμπά, διαδραματίστηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας καθώς και στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα που αναμένεται να γοητεύσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ωστόσο, οι φήμες περί σχέσης μεταξύ της τραγουδίστριας και του αθλητή της Εθνικής δείχνουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, «ανέβασαν» στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία δίνουν τις ευχές τους για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Λέτε να έχουμε νέο φλερτ;

The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι ευχές στον νέο Βαλεντίνο της και η συνεργασία της με την Heaven (φωτο) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα