Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου από τον Σταύρο Μιχαήλο…

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 01/12/2018 ΜΕΧΡΙ 31/12/2018
Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Το Δεκέμβριο, η διάθεσή σας, θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, επιτρέποντας την επέκταση των στόχων σας. Θέματα επαγγελματικά, θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.
Από τις 1 μέχρι 12/12 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Σκορπιό είστε σε θέση να αποκαλύψετε στοιχεία και καταστάσεις. Ανεπτυγμένος θα είναι και ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές από τις 2/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε

έξαρση από τις 2/12.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου θα θέλετε να εκφράστε τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις σε φιλικά πρόσωπα και θα προσπαθήσετε μέσω της ανταλλαγής απόψεων να βρείτε τη αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα.
Η περίοδος του δευτέρου δεκαημέρου θα ευνοήσει το εισόδημα που προέρχεται απ’ την εργασία σας, εφόσον είναι πιθανόν να λάβετε κάποια αύξηση στις αποδοχές σας.
Περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη την 13η μέρα του μήνα εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε περισσότερο τις γνώσεις σε κάποια πράγματα, ενώ θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, αντιμετωπίζοντας πιο εύκολα τις δυσκολίες της. Μία ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Κάποιοι από εσάς θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη του πνεύματός τους, αλλά πιθανόν να τους είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν στα πρακτικά ζητήματα της ζωής. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση η οποία θα είναι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Ετοιμάζεστε για τις γιορτές και παράλληλα αυξάνετε τις βραδινές σας εξόδους. Σε κάποιες από αυτές τις εξόδους μην εκπλαγείτε εάν άτομα από το φιλικό σας κύκλο, εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.
Τις τελευταίες δέκα ημέρες του 2018, θα σας απορροφήσουν οι προετοιμασίες των εορτών. Όσοι από εσάς είναι υπάλληλοι 22 με 24/12ου ενδέχεται να αισθανθούν θλίψη απογοήτευση και κατάπτωση διαπιστώνοντας πως οι κόποι τους δεν αναγνωρίζονται απ’ τους προϊσταμένους τους. Όλοι σας τις μέρες αυτές θα πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση και τριβή με πρόσωπα απ’ την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρώτο πενθήμερο θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις αλήθειες που περιστρέφονται στη ζωή σας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια των άλλων. Καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια και να διώξετε δυσάρεστες σκέψεις τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα.
Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό στις 1 και η παραμονή του μέχρι 12/12 αυξάνει τις επαφές σας με σύντροφο και συνεργάτες. Θα έχετε την ανάγκη να εξομαλύνετε τις διαφορές που υπάρχουν με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας, και σ’ αυτά θα συμβάλλει και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, που θα βρίσκεται απ’ τις 2/12. Μία καλή περίοδος για να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων ή ακόμα και να σκεφτείτε σοβαρά τη συμβίωση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Το δεύτερο δεκαήμερο σας οδηγεί σε κάποια έξοδα λόγω ψυχικών και συναισθηματικών διακυμάνσεων. Περιορίστε τις αγορές σας στο ελάχιστο, εκείνες τις ημέρες και αποφύγετε να διεκδικήσετε δικαιώματα και πράγματα που δεν σας ανήκουν. Τις μέρες αυτές, η διάθεσή σας, θα σας επιτρέψει να φιλοσοφήσετε τα πράγματα, ιδιαίτερα την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες με το άμεσο περιβάλλον, που καλό θα είναι να μην τις λάβετε και τόσο υπόψη σας.
Στους περισσότερους Ταύρους θα συμβούν συνειδητές και ασυνείδητες αλλαγές σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο από τις 13 Δεκέμβρη που ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ τον 8ο ηλιακό τους οίκο και το ζώδιο του Τοξότη.
Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ζωδιακό, θα περάσει στο Ζώδιο του Αιγόκερου και θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζοντας όψη Τριγώνου με το γενέθλιο Ήλιο σας. Έτσι λοιπόν αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα διαπιστώσουν πως θα προκύψουν τάσεις ανόδου, μέσω κοινωνικών και επαγγελματικών γνωριμιών.
Οι παραμονές των εορτών δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο, βελτιώνοντας σχέσεις με ανωτέρους. Φροντίστε εάν είναι δυνατό αυτές τις ημέρες που είναι εύκολο να πέσετε θύματα των επίδοξων πωλητών να είστε όσο το δυνατό πιο εγκρατής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικότερα η ψυχολογική σας κατάσταση ίσως να μην είναι τόσο ανεβασμένη, αλλά θα είναι έντονος ο ψυχισμός και το υποσυνείδητό σας.
Η είσοδος του Ερμή στις 1 Δεκέμβρη και η παραμονή του μέχρι 12/12 στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά να ερευνήσετε και να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα και κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.
Από τις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυξάνονται οι πιθανότητες να τραβήξει το ενδιαφέρον σας κάποιο πρόσωπο από την εργασία σας ή ακόμα και κάποιο πρόσωπο που σας βοηθά στις δουλειές σας.
Η πρώτη βδομάδα θα επεκτείνει τις συναλλαγές, την ανταλλαγή πληροφοριών και τις εμπορικές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τώρα και τις αντιδράσεις κάποιων που δεν θα συμφωνήσουν απόλυτα μαζί σας.
Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να γίνει ένας καλός οδηγός, τη στιγμή που πρόκειται να πάρετε αποφάσεις, απ’ τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα στο μέλλον.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και ετοιμότητα σε σχέση με καθημερινά ζητήματα. Θα περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες και θα μετακινήστε συνεχώς για να συναντήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας.
Προετοιμάστε το σπίτι σας για τις γιορτές και φροντίστε εγκαίρως να κάνετε τις αγορές σας. Φθάνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και εξετάζοντας τις πλανητικές επιδράσεις, διαπιστώνουμε πως η διάθεσή σας θα κυμανθεί μεταξύ των άκρων, ενώ θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας για τον επόμενο χρόνο.
Η δραστηριότητα σας είναι πιθανόν να στραφεί σε θέματα που δεν είναι και τόσο προσιτά ενώ το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι αυξημένο.
Λίγες μέρες πριν τις εορτές εσείς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις γνωριμίες σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, με την επιρροή του Ήλιου από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα εισέρθει στις 21 του μηνός και θα κυβερνήσει τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί στα άκρα από τις 22/12 και θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας που θα θέλετε να αρχίσουν να πραγματοποιούνται απ’ τον επόμενο χρόνο.
Οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς αυξάνουν την παραγωγικότητά σας, για να διεκπεραιώσετε κάθε εργασία, ώστε τις μέρες των εορτών να είστε ήσυχοι, καθώς πολλές δουλειές θα έχουν τακτοποιηθεί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε και των άλλων αρμοδιότητες, κάτι που σίγουρα δεν θα σας είναι και τόσο ευχάριστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αρχές του φετινού Δεκέμβρη σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις στην εργασία σας, ενώ είναι πιθανόν να εμφανισθούν παλαιότερα προβλήματα και εχθρότητες. Φαίνεται πως αυτή τη περίοδο βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πληρότητα και έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να σας κατανοήσουν.
Συγκινήσεις και φόρτιση της ατμόσφαιρας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σε καλύτερα επίπεδα από τις 2 του φετινού μας Δεκέμβρη που η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό και θα ζήσετε έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας και όχι μόνο.
Το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 23/12 θα σας διευκολύνει να τακτοποιήσετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε άγχος και υπερένταση. Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα και τρόπους αύξησης της εργασίας σας.
Η φιλοξενία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη απ’ τις 13/12ου και μετά, εντείνει κατά πολύ τους καθημερινούς σας ρυθμούς και σας βοηθά να εφαρμόσετε σε πρακτικό πλέον επίπεδο τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από σπουδές και σεμινάρια.
Σε αρκετά καλό επίπεδο θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε περισσότερα αγαθά και διασκέδαση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια.
Το κλίμα των εορτών θα σας φέρει σε αρμονία με το περιβάλλον γενικά και θα θελήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τη βοήθεια όσων συγκατοικούν μαζί σας.
Γενικά τώρα ας προσέξετε τις αγορές σας, στα καταναλωτικά αγαθά και εστιάστε την προσοχή σας στην ποιότητα. Οι ετοιμασίες του σπιτιού για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, θα απορροφήσουν τώρα το ενδιαφέρον σας, και είναι φυσικό, καθώς ως καλοί οικοδεσπότες που είστε, θέλετε να προσφέρετε όσα το δυνατόν περισσότερα μπορείτε στους καλεσμένους σας.
Κάντε έξυπνες αγορές αυτές τις μέρες. Τώρα ο σύντροφός σας πιθανόν να εμφανισθεί αρκετά δυναμικός στο περιβάλλον του και πιθανόν να πάρει κάποια προαγωγή στην εργασία του. Εσείς θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη συζυγική σας ζωή και γενικότερα για κάθε είδους συνεργασίας σας.
Η γνώμη των συνεργατών σας, από τις 22/12 Δεκεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα είναι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις σας.

ΛΕΩΝ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα παιδιά, τους εραστές και τα χόμπι σας, ενώ η αυτό-έκφρασή σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, καθώς θα είστε αρκετά αισιόδοξοι.
Ίσως τώρα να στραφείτε για λίγο στο παρελθόν και να αναζητήσετε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν, και ιδιαίτερα από τις 1 μέχρι τις 12 του μηνός που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού και παράλληλα θα γίνεται περισσότερο εσωστρεφείς. Κάποιοι από εσάς θα γίνουν κάπως πιο πονηροί στις σκέψεις τους και θα στραφούν στην εξερεύνηση και τις σεξουαλικές αναζητήσεις.
Στις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Απ’ αυτή τη ζωδιακή θέση φαίνεται πως θα εξομαλύνει τον έγγαμο βίο σας. Εάν τώρα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους, θυμηθείτε ότι πολλές φορές, το ακριβό είναι φθηνό λόγω της καλύτερης ποιότητας που προσφέρει, Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα υπάρχει κάποια εσωτερική ενέργεια η οποία θα σας δώσει κουράγιο και θα αυξήσει τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.
Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα είναι αυξημένο, ρισκάροντας περισσότερα από όσα υπολογίζατε αρχικά στις επιχειρήσεις σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να σεβαστείτε τον ανταγωνισμό και να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας. Η νευρικότητα και η πνευματική ένταση μπορεί να καταλήξει σε βεβιασμένες αποφάσεις. Προσέξτε όμως να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και υπολογίστε τους τυχών αντιπάλους σας. Θα αισθανθείτε ότι κάποιοι θέλουν να σας περιορίσουν και αυτό θα σας φέρει σε ιδιαίτερη μαχητικότητα μαζί τους.
Θα στραφεί το ενδιαφέρον σας για τη καλυτέρευση της καθημερινότητας και του βιοτικού σας επιπέδου και δεν θα μείνετε καθόλου αδιάφοροι για το επάγγελμά σας, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του έτους.
Από τις 22/12, ο Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερο και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τη δουλειά σας, ενώ θα θελήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες στους άλλους, ρίχνοντας αρκετές φορές τον εγωισμό σας.
Περάστε ευχάριστα τις ημέρες των εορτών και εκδηλώστε την αγάπη σας σε οικογένεια φίλους, συγγενείς. Οι προετοιμασίες των εορτών, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, καθώς δίνουν «χρώμα» στη ζωή σας. Μην υπερβάλλετε σε άσκοπα έξοδα και αγορές, χρεώνοντας υπερβολικά την πιστωτική σας κάρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φροντίστε τη διατροφή και τη δίαιτα σας αυτή την εποχή και ξεκινήστε προσπάθειες για λίγη γυμναστική.
Η παρουσία του Ερμή 1 με 12 στο Σκορπιό σας βοηθά να συγκεντρώσετε τη σκέψη, τις εμπειρίες και τα συμπεράσματά σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
Με το ξεκίνημα του φετινού Δεκέμβρη, στρέφετε τη σκέψη και το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια. Θα αυξηθούν οι επισκέψεις φίλων, συγγενών και γνωστών που θα τους εντυπωσιάσετε με την φιλοξενία σας.
Στις 2/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σας δώσει κάποιες αισθηματικές γνωριμίες, οι οποίες θα βασιστούν καθαρά σε κάποια πάθη σας. Κάποιοι από εσάς θα συναντήσουν αυτό το διάστημα τον ερωτικό τους σύντροφο, μέσα από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες και κάποιοι άλλοι πιθανόν να σκεφτούν το τέλος κάποιας σχέσης.
Το παρελθόν, θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμβουλος, μεταξύ 4 με 21. Τις ημέρες αυτές, τακτοποιήστε φορολογικές εκκρεμότητες και τακτοποιήστε αρχείο και προσωπικούς χώρους. Ίσως να έχετε αύξηση της πελατείας σας εάν είσθε ελεύθερος επαγγελματίας.
Το πρώτο δεκαήμερο σας κάνει παρορμητικούς στη σκέψη και στην εκτέλεση των αποφάσεών σας και καυστικούς στο διάλογο.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου θα αυξηθούν οι ενέργειες στην εργασία σας και θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερη δράση σε αυτή, ενώ είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας εάν κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να ακούτε τη γνώμη τους. Το δεύτερο δεκαήμερο, φαίνεται να σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς σε χρηματικά ποσά που σας χρωστούν κάποιοι, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας με πελάτες ή ακόμη και εργοδότες.
Τα μέσα Δεκέμβρη φαίνεται να δημιουργούν προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, και καλό θα είναι να μην τα μεταφέρετε στην οικογένεια σας. Αν σχετίζεστε με το χώρο της τέχνης θα έχετε επιτυχίες αυτή τη περίοδο και θα αυξηθούν τα κέρδη σας μετά από κάποιες αναγνωρισμένες προσπάθειές σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018 σας βρίσκει χαρούμενους και αισιόδοξους, όπως και είναι επόμενο καθώς ο Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από τις 22/12, και τον 5ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αφυπνίζει συναισθήματα και σας χαρίζει συγκινήσεις μέσα από διασκέδαση και ερωτικές κατακτήσεις.
Τις τελευταίες ημέρες του έτους καλείστε να πάρετε μία υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καθημερινά σας προβλήματα και κάποιοι από εσάς θα χαρακτηρισθούν από μία εργασιομανία.

ΖΥΓΟΣ
Το πρώτο τριήμερο του φετινού Δεκέμβρη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας, ενώ θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση.
Ένα δημιουργικό σας σχέδιο επωφελείται! Ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και αναζήτηση στο βάθος των καταστάσεων.
Πιθανόν να έχετε αρκετές επισκέψεις στο σπίτι σας. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε σοβαρότερα με τους γονείς σας και να σας κατανοήσουν. Ίσως να κλεισθείτε προσωρινά στον εαυτό σας και να κινήστε γενικότερα σε γνωστά για εσάς μέρη. Η περίοδος αυτή, θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις διασκεδάσεως και ψυχαγωγίας, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία ή τον αθλητισμό.
Στις 13/12 ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ τις σπουδές σας ή ακόμη και τις εμπειρίες της ζωής.
Τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να προκαλούν συναισθηματικές ανασφάλειες στους περισσότερους Ζυγούς και κάποια δυσαρέσκεια απ’ την στάση των δικών τους ανθρώπων.
Επικοινωνήστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και προβάλλετε τις ιδέες σας, στα μέσα Δεκέμβρη.
Περνώντας οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου σας δίνουν μεγάλη ενέργεια ιδιαίτερα σ’ όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, καθώς θα τους κάνει αρκετά δραστήριους, αλλά καλό θα είναι να προσέχουν πως συμπεριφέρονται στους συνεργάτες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ιδιαίτερα των εορτών, θα δώσετε μεγάλη σημασία στο σπίτι και την οικογένεια, θέλοντας να προσφέρετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στους δικούς σας ανθρώπους.
Φανείτε προσεχτικοί στα έξοδά σας τις τελευταίες επτά μέρες και μην παρασυρθείτε την τελευταία ημέρα από τα τυχερά παιχνίδια. Ανυπομονείτε να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για τις δραστηριότητές σας λίγο πριν την είσοδο του Νέου Έτους και φυσικά κάποια αναδρομή στο παρελθόν θα σας διδάξει ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Ο Ήλιος, από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα είναι από τις 22 Δεκεμβρίου, θα σας κάνει να γυρίσετε για λίγο το χρόνο πίσω και να βυθιστείτε στις αναμνήσεις σας.
Τώρα θα αισθανθείτε μία ασφάλεια και υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους και πιθανόν να θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την οικογένειά σας. Αποφύγετε τα «πρέπει», και αφήστε ελεύθερους τους άλλους.
Τις ημέρες των εορτών θα περάσετε αρκετά ευχάριστα και θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Την τελευταία ημέρα του έτους, αποφύγετε να παίξετε μεγάλο ποσό χρημάτων στα τυχερά παιγνίδια. Ανταλλάξτε τις ευχές σας για το Νέο Έτος με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευγενικές κουβέντες κερδίζουν έναντι του σαρκασμού που καλό θα είναι να αποφεύγετε τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο. Η ανάγκη σας να αποκτήσετε όλο και περισσότερα, πιστεύοντας πως έτσι θα αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και θα δώσετε χρώμα στη ζωή σας, είναι πιθανό σύντομα να διαψευσθεί.
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το ζώδιο του Σκορπιού από τις 2 του μήνα θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς απέναντι στο σύντροφό σας.
Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σας βρίσκει προσανατολισμένους στην αντιμετώπιση των οικονομικών αναγκών του μήνα, που φαίνονται αυξημένες. Οι κρυφές ικανότητές σας θα εκδηλωθούν δημιουργώντας μία άλλη κατάσταση πραγμάτων. Περίοδος θετικών αλλαγών στη ζωή σας.
Ίσως όμως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με όσα έχετε γύρω σας.
Η αγάπη για την οικογένεια και τους γονείς σας θα σας φέρει πιο κοντά μαζί τους και θα θελήσετε να στολίσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα αυξήσει τα έξοδα μετακινήσεων και επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει, να αποδώσουν κέρδος οι συναλλαγές σας. Πλησιάζουν οι γιορτές και κάποια έξοδα, ίσως να είναι αναπόφευκτα να γίνουν σε αγορές και δαπάνες σε διασκεδάσεις. Μην τσιγκουνεύεστε, απλώς να είστε κάπως συγκρατημένοι και ιδιαίτερα στη διασκέδαση, αν και χρειάζεται και αυτή.
Συμπόνια για ένα μακρινό οικογενειακό πρόσωπο, θα υπάρξει από μέρους σας τις τελευταίες ημέρες τις περιόδου.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018, συγκεκριμένα απ’ τις 22/12, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερο, θα ενδιαφερθείτε για το περιβάλλον σας, στρέφοντας την προσοχή σε συγγενείς και αδέλφια και οι μέρες αυτές θα σας επιτρέψουν να τους επισκεφτείτε. Ανταλλάξτε τις ευχές σας τις μέρες των εορτών και τα δώρα σας.
Οι μέρες που ακολουθούν, κυρίως μετά τις 27 σας κάνουν αρκετά δυναμικούς για την προώθηση σχεδίων και επιθυμιών, αλλά θα πρέπει να ελεγχθεί κάθε είδους παρόρμηση που μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι προτιμότερο αυτό το μήνα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε το υποσυνείδητό σας και να βελτιώσετε τον ψυχικό σας κόσμο.
Στις 1/12 ο Ερμής θα περάσει στο Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι 12/12 φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο προβλήματα απ’ το παρελθόν.
Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μπορεί να θεωρηθεί αρκετά εποικοδομητικό, καθώς θέτετε νέες βάσεις για τη ζωή σας, έχοντας την υποστήριξη περιβάλλοντος και ατόμων που κατέχουν θέσεις – κλειδιά.
Από τις 13/12 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, εντείνοντας τους καθημερινούς σας ρυθμούς, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις και αυξάνοντας τις μετακινήσεις σας. Η εποχή θα σας βρει αρκετά αισιόδοξους να προετοιμάζεστε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φροντίστε έγκαιρα τις αγορές σας και ελέγξτε την ποιότητα που θα αγοράσετε σε σχέση με την τιμή που θα πληρώσετε.
Η προσοχή πρέπει να είναι το έμβλημά σας κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.
Η δύναμη βρίσκεται στην αυτό-έκφραση, τους λόγους προς το κοινό, στο ντύσιμο για να εντυπωσιάσετε. Θα ανακατευτείτε από τις 4/12 μέχρι και τις 17 με πολλά πράγματα χωρίς όμως να μπορέσετε να πετύχετε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οι ιδέες και οι επικοινωνίες σας θα τρέχουν πολύ γρήγορα για σας και αυτό εγκυμονεί κινδύνους στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Κάθε είδους αποτυχία ή επιτυχία θα εξαρτηθεί, από τις κινήσεις σας και το κατά πόσο σύμφωνες είναι με το περιβάλλον. Οι σκέψεις σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα πιθανόν να σας δώσουν κάποιες λύσεις για την γενικότερη άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.
Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 22/12, θα φέρει αύξηση στα οικονομικά σας. Αυτή την περίοδο προβλέπεται πως θα αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σας προσπάθειες. Τα έξοδα βέβαια που θα προκύψουν, δεν θα αφήσουν περίσσευμα οικονομικό.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα περάσετε ευχάριστα σε ένα αγαπημένο περιβάλλον, ενώ η αυξημένη σας διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το κλίμα της χρονιάς που ακολουθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εποικοδομητικό για τους προσωπικούς στόχους θα αποδειχθεί αυτό το διάστημα, που η κοινωνικότητα και οι φιλίες θα μπορέσουν να τους υποστηρίξουν. Δραστηριοποιηθείτε για κοινωνικά ζητήματα και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για την επίτευξη ενός στόχου. Ιδέες ανθρωπιστικού χαρακτήρα σας γεμίζουν ενέργεια.
Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες αλλά πιθανόν να χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας από τις 1 μέχρι τις 12/12 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Σκορπιό.
Στις 2/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο Ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία της απ’ τον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου αναδεικνύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι φαίνεται να στρέφουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον σε άτομα που θα γνωρίσετε απ’ το ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.
Οι πρώτες εφτά ημέρες αλλά και οι μέρες των Εορτών, σας κάνουν Κοινωνικούς και ευχάριστους. Παρουσιάζεστε τώρα, βλέποντας τα πράγματα με αισιοδοξία, που την ανταποδίδετε και στον περίγυρο.
Τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα θα δώσετε έμφαση στο περιβάλλον σας θέλοντας να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας και να επικοινωνήσετε με τον περίγυρο και τα συγγενικά σας πρόσωπα.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο φαίνεται πως κατά κάποιο τρόπο θα αποσυρθείτε για λίγο απ’ την καθημερινότητα στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές υποθέσεις. Οι συζητήσεις σας θα είναι αρκετά σοβαρές και θα καταπιαστείτε και με επιστημονικά θέματα.
Από τις 13/12ου και μετά που ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Τοξότη χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάσετε την ψυχραιμία σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν αντίξοες συνθήκες. Τώρα θα θέλετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε με τους ανωτέρους σας για κάθε σοβαρό ζήτημα μέσα στην εργασία σας. Επίσης αρκετές θα είναι και η μετακινήσεις σας κυρίως σε χώρους δεξιώσεων καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς.
Θα χρειαστεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς.
Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, προβλήματα επικοινωνίας με τους υφισταμένους σας.
Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, ώστε τις τελευταίες μέρες του 2018 να μπορέσουν να βρεθούν ήρεμοι κοντά στην οικογένειά τους.
Από τις 22 και έπειτα με τον Ήλιο στο Ζώδιό σας, η εμφάνιση και η συμπεριφορά σας, θα παίξουν θετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Την τελευταία ημέρα του έτους, θα περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφο, την οικογένεια και φιλικά πρόσωπα, περιμένοντας στο χώρο του σπιτιού σας το Νέο Έτος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την περίοδο αυτή και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να σας απασχολούν θέματα εξασφάλισης συμφερόντων και θέσεων όπως και οι οικογενειακές σας υποθέσεις.
Ο Ερμής από το Ζώδιο του Σκορπιού, που θα είναι από τις 1 μέχρι τις 12/12, θα σας κάνει ερευνητικούς στα επαγγελματικά σας και θα ενδιαφερθείτε με σκοτεινούς και κρυφούς τρόπους για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο.
Αποφύγετε μυστικές συνεργασίες και πλησιάστε τους ανωτέρους σας συζητώντας τα εργασιακά σας προβλήματα. Η ανάγκη σας για ελευθερία θα οδηγήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή σε ένα διαφορετικό επίπεδο.
Κάποιο άτομο απ’ το ευρύτερο περιβάλλον φαίνεται από τις 2/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εσάς.
Η αισιοδοξία, και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας, βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες, φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων, συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων Οι πληροφορίες που έχετε αποκτήσει σας οδηγούν σε μια ασυνήθιστη οικονομική ευκαιρία το πρώτο δεκαήμερο.
Ο τελευταίος μήνας του έτους ξεκινάει πολύ καλά για τους περισσότερους Υδροχόους, καθώς βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς και τα όσα είχαν εκφράσει –ακόμη και αν συνάντησαν αντιδράσεις- να ακολουθούνται και από άλλους. Θα είναι δεδομένη η επέκταση στόχων, παρέας και κοινωνικότητας γενικά αυτή την περίοδο
Το δεύτερο δεκαήμερο, σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς, αναλαμβάνοντας την εκπλήρωση των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Ο ανταγωνισμός, θα δεχθεί γερό χτύπημα και θα τον αφήσετε …βήματα πίσω. Προγραμματίστε το συντομότερο με το σύντροφο σας τις αγορές που έχετε να κάνετε για τις γιορτές των Χριστουγέννων κάνοντας έναν οικονομικό προϋπολογισμό.
Κάντε έξυπνες αγορές κερδίζοντας χρήματα και αποφύγετε να ξοδέψετε κάποια από αυτά σε προϊόντα που δεν είναι απαραίτητα. Συναντήστε συγγενικά πρόσωπα και ενδιαφερθείτε για τους προβληματισμούς τους στα μέσα του μήνα περνώντας παράλληλα ευχάριστες στιγμές μαζί τους.
Εάν εργάζεστε υπό καθεστώς υπαλληλικής σχέσης, προσέξτε, μην αναλαμβάνετε επιχειρήματα που δεν σας έχουν αναθέσει και κυρίως μην κάνετε πράξεις αντίθετες απ’ τις επιταγές των προϊσταμένων σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018 προβλέπεται ευχάριστο καθώς το εορταστικό κλίμα θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Την τελευταία ημέρα του χρόνου, η τύχη θα είναι στο πλευρό αρκετών του ζωδίου σας, κερδίζοντας μικροποσά και τις ευχές φίλων και συγγενών.

ΙΧΘΕΙΣ
Η προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο σκοπό χωρίς προσωπικές βλέψεις θα σας δώσει το αίσθημα της ικανοποίησης έστω και χωρίς καμία ανταπόκριση από το περιβάλλον σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.
Συνεχίζοντας ο Ήλιος την διέλευσή του στον Τοξότη και παραμένοντας στο ζώδιο αυτό μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, θα σας βοηθήσει επαγγελματικά να επεκτείνετε τους στόχους σας και να σχεδιάσετε την πορεία σας για το επόμενο έτος.
Από τις 2/12ου και μετά η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Η παρουσία της σας κάνει μυστηριώδεις και γοητευτικούς κερδίζοντας συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καθώς φαίνεται, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κατεβάλατε στην εργασία σας και ξεκαθαρίζουν υποθέσεις που σας απασχόλησαν στο παρελθόν.
Η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει στο τέλος του μήνα. Οι απολαβές είναι στο δρόμο. Οι πιθανότητες να πάρετε μία προαγωγή και να επεκτείνετε τη φήμη σας στην αγορά, είναι αυξημένες, ιδιαίτερα εάν εργαστήκατε στο παρελθόν τίμια και υπεύθυνα.
Το δεύτερο δεκαήμερο χρειάζεται μία επιπλέον προσοχή στα οικονομικά σας. Οι προετοιμασίες των εορτών, σας βγάζουν λίγο απ’ τα καθημερινά και την ρουτίνα, οδηγώντας σας σε υπέρογκα έξοδα για διασκέδαση με τους φίλους σας και κατανάλωση αλκοόλ.
Διατηρείστε μία αισιόδοξη στάση απέναντι στις δυσκολίες και περάστε ευχάριστα τις ημέρες των εορτών με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες και φροντίστε να ξεκουραστείτε, κυρίως ψυχικά τις ημέρες των επίσημων αργιών, κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και αποφύγετε να παίξετε αρκετά χρήματα σε παιγνίδια τυχερά.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς θα πλησιάζουν, θα αυξήσουν το κέφι και τη διασκέδασή σας, ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα ψωνίσουν ρούχα και δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αισιοδοξία και η ανανέωση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2018, θα σας βρει να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας σε φιλικά πρόσωπα και την παρέα σας, εφόσον ο Ήλιος θα είναι απ’ τις 22/12 στον Αιγόκερω, διελαύνοντας τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας.
Θέματα κοινωνικά και πολιτικά, εκτός του ότι θα σας απασχολήσουν, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε και τις ατομικές σας προβλέψεις για το 2019.

The post Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
θλίψη, επιρροή, εκκρεμότητες, σημαίνει, Πρωτοχρονιά, δραση, Χριστούγεννα, βασεις, εμφάνιση, life, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, αφροδιτη, γνωμη, διατροφη, δουλεια, δωρα, εργασια, ευχες, καριερα, οψη, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, ρουχα, τυχη, φυσικη, αγαπη, αγορα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αλκοολ, αναμνησεις, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, βδομαδα, εβδομαδες, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γοητεια, γονεις, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δωσει, εμβλημα, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφραση, ελευθερια, ενεργεια, εμφάνιση, εξοδα, επιρροή, εποχη, επτα, επιτυχια, ερθετε, ερμης, ετος, ζεστη, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπηρεσιες, θετικο, οικο, κινηση, κλιμα, λαθη, λογο, μπορειτε, ντυσιμο, ξεκινημα, οδηγος, οδηγηση, ο ηλιος, οικογενεια, ουσιαστικο, παιδια, περιβαλλον, πιστη, πιθανοτητες, ποιοτητα, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σιγουρα, συγκεκριμενα, συντομα, σκεψεις, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, σχεδιο, τιμη, τυχερα παιχνιδια, τριημερο, των ακρων, φαινονται, φυσικα, φυσικο, φημη, χρωμα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, δικαιωματα, δουλειες, εμφαση, εορτες, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, life, πληροφοριες, σημαίνει, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα