Οι προβλέψεις για το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12
ΚΡΙΟΣ
Το πρωί εμφανίσετε σοβαροί και μετρημένοι μοιάζοντας να σκέφτεστε παρά να συμμετέχετε ενεργά στα δρώμενα. Η διάθεσή σας για γλέντι, ψυχαγωγία και διασκέδαση θα βρει ανταπόκριση σήμερα από τον αγαπημένο/η σας που θα μπορέσετε να τον προσεγγίσετε εύκολα.ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα, απαιτεί θυσίες στην αισθηματική σας ζωή. Ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί πως έχετε δίκιο και είναι απόμακρος. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην σκέφτεστε συνεχώς τις υποχρεώσεις

σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφιερώστε τις περισσότερες απ’ τις ώρες της σημερινής ημέρας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα αναζητάτε απολαύσεις στη σχέση σας όπως επίσης και κάποιες προσωπικές στιγμές που θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος που αναζητάτε να ζήσετε με το σύντροφό σας μπορεί να μην είναι αποδεκτά από εκείνον. Η καθημερινότητα έχει προσβάλει τον ψυχικό του κόσμο. Προγραμματίστε να συναντήσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους ακόμα και εάν τα έξοδα αυτά σας φαίνονται περιττά.
ΛΕΩΝ
Όσοι από εσάς διατηρούν εκκρεμότητες στον τομέα των σχέσεων θα βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα. Φροντίστε να διαπραγματευτείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε οικονομικό θέμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητα αν και κουραστική σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσεις πολλές ανέλπιστες και ευχάριστες εκπλήξεις. Η συναισθηματική σας ζωή σας είχε ταλαιπωρήσει, αλλά βρίσκει πλέον σημείο ισορροπίας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στον έρωτα και τη διασκέδαση.
ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα σας βοηθήσουν καθώς φαίνεται να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας συνθήκες με περισσότερο κουράγιο και θάρρος. Εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Οι ευκαιρίες για τη βελτίωση της αισθηματικής σας ζωή εμφανίζονται απρόσμενα και σας περιμένουν να τις εκμεταλλευθείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία αναποφασιστικότητα θα σας διακατέχει τις περισσότερες ώρες της μέρας. Η σημερινή μέρα, σας κάνει ομιλητικούς και εκδηλωτικούς προς τον αγαπημένο/η σας. Σχεδιάστε μαζί του για το Σαββατοκύριακο το τι θα κάνετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γίνεστε απόμακροι. Βγείτε το συντομότερο απ’ αυτή τη διάθεση και εξωτερικεύστε άφοβα συναισθήματα, φοβίες και συμπλέγματα προς το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα την σημερινή ημέρα και μην σας απασχολεί το αύριο και οι δουλειές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε έντονη ανάγκη να μιλήσετε με τους φίλους σας και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα. Εάν πιστεύετε πως η σχέση σας με το σύντροφο έχει προβλήματα, τα περισσότερα απ’ αυτά έχουν προέλθει απ’ την απόμακρη συμπεριφορά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα είναι να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Φροντίστε να κινηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Συμπεριφερθείτε όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το σύντροφό σας. Αναγνωρίστε τα προτερήματά του και εκδηλώστε του την αγάπη σας.
ΙΧΘΥΣ
Φιλοσοφείστε τη ζωή και αντιληφθείτε την απλότητα της αλήθειας. Καλό θα είναι να δραπετεύσετε το Σαββατοκύριακο. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον.

The post Οι προβλέψεις για το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα