Οι προβλέψεις για την ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12
ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές δραστηριότητες και οι εργασιακές απαιτήσεις εντείνονται κι αυτό σας προκαλεί άγχος. Ο σύντροφος, σας βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικούς, εκμεταλλευτείτε το και αφήστε τον να σας πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Τονίστε τα θετικά σας σημεία!ΤΑΥΡΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή ακόμα και σε οικογενειακά ζητήματα. Ιδανική μέρα για να δώσετε ένα πάρτι για φίλους μαζί με τον αγαπημένο σας. Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό

σας, ανανεώστε τον έρωτά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα σε σχέση με τα καθημερινά σας ζητήματα ή τις δουλειές σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν καταπληκτικές ευκαιρίες να γνωρίσουν τον άνθρωπο που τους ταιριάζει. Κινηθείτε σε φιλικούς χώρους, βγείτε έξω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην προκαλείτε τη ζήλια του συντρόφου σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος σας και δεν υπάρχει λόγος αφού το ταίρι σας είναι τρελό μαζί σας. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας επανεξετάστε προσεχτικά τις κινήσεις σας.
ΛΕΩΝ
Μια θαυμάσια ημέρα ξημέρωσε για εσάς! Φαίνεται πως η σχέση σας έχει αρχίσει να ανανεώνεται και τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι σαφή. Οι διοικητικές σας ικανότητες, θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και τολμήστε να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Ο ταίρι σας είναι έτοιμο να δώσει τη συγγνώμη του. Κρατείστε καλύτερα κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.
ΖΥΓΟΣ
Μελαγχολικοί είστε σήμερα! Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να περάσουν στην αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος, σας νοιάζεται. Ο εγωισμός και η αυτοπροβολή θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας και ίσως εκκρεμότητες σχετικά με κάποιο ακίνητο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και ιδιαίτερα στην οδήγηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σκέψη και οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα σας οδηγήσουν σε λογικά συμπεράσματα αν και θα σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καταλάβετέ το.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία λαμπερή ημέρα! Η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκεται στα ύψη. Τολμήστε να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναπτύξετε στο περιβάλλον τις απόψεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πρωί εμφανίσετε σοβαροί και μετρημένοι μοιάζοντας να σκέφτεστε παρά να συμμετέχετε ενεργά στα δρώμενα. Μην μεταδίδετε την κακόκεφη διάθεσή σας στον σύντροφο. Αντιμετωπίστε την σας κάτι παροδικό και αφήστε περιθώρια να σας ανυψώσουν το ηθικό.
ΙΧΘΥΣ
Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι στην εργασία σας και μην νομίζετε πως πάντα οι άλλοι έχουν άδικο και εσείς τα γνωρίζετε όλα. Ίσως μελαγχολήσετε αγγίζοντας τραύματα του ερωτικού παρελθόντος. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις. Το παρόν είναι εδώ και σας καλεί!

The post Οι προβλέψεις για την ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα