Οι ερωτικές σκηνές σε ταινίες που οι ηθοποιοί δεν ήθελαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα μίας σκηνής σεξ δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο. Γυμνός μπροστά σε ένα ολόκληρο συνεργείο, να πρέπει να υποκριθείς ότι τρελαίνεσαι για έναν συνάδελφό σου και να βάλεις τα χέρια σου, το στόμα σου, γενικώς όλο σου το στόμα σε μέρη που δεν θα ήθελες.Και καλά αν σου αρέσει ο άλλος. Για φανταστείτε να πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά με κάποιον που αντιπαθείς. Σαν να πρέπει να υποκριθείς σεξ με τον υπάλληλο του απέναντι γραφείου που μισείς!

Ιδού μερικά ζευγάρια επί οθόνης που στην πραγματικότητα δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον!

1. Kim Basinger και Mickey Rourke στο «9 1/2 εβδομάδες»
Η Basinger εκμυστηρεύτηκε στους New York Times ότι ενώ γύριζαν τη θρυλική ταινία, τσακώθηκε με τον Rourke. «Όσο η ταινία γινόταν παράξενη, τόσο άλλαζε κι εκείνος. Ανυπομονούσα να τελειώνουμε» είπε. Ο Rourke και ο σκηνοθέτης Adrian Lyne φέρονταν άσχημα στην Basinger, αποκλείοντάς την από συζητήσεις και προσπαθώντας να την πονέσουν ώστε να παίξει πιο φυσικά.

2. Dustin Hoffman και Meryl Streep στο «Kramer εναντίον Kramer»
Θυμάστε τη σκηνή που ο Hoffman χαστουκίζει τη Streep; Ήταν απολύτως αληθινό! Η Streep είπε στους New York Times το 2018: «Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να νιώθεις ελεύθερος. Είμαι σίγουρη ότι κι εγώ άθελά μου έχω πονέσει κόσμο σε σκηνές. Ωστόσο λειτουργεί η συγχώρεση. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν η πρώτη μου ταινία και η πρώτη μου σκηνή και εκείνος με χαστούκισε κανονικότατα. Το βλέπεις στην ταινία, ότι το παράκανε».

3. Harrison Ford και Sean Young στο «Blade Runner»
Σε αυτή την ταινία ο Ford ήταν ήδη σταρ, ενώ η Young μόλις στην τρίτη της ταινία. Η Young έχει πει: «Όταν είσαι 20 ετών ελπίζεις ότι ο συμπρωταγωνιστής σου θα είναι υποστηρικτικός. Ο Harrison δεν ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί μου…». Οι δυο τους ήταν τόσο ψυχροί που το συνεργείο αποκαλούσε τις μεταξύ του σκηνές, «σκηνές μίσους».

4. Johnny Depp και Angelina Jolie στο «The Tourist»
Η χημεία τους ήταν τόσο κακή που τελικά βγήκε και στο αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Jolie ήταν έξαλλη με τον Depp, αφενός επειδή αρνήθηκε να κόψει τα μαλλιά του, αφετέρου επειδή ξενυχτούσε. Και ο Depp από την πλευρά του είχε παράπονα από τη Jolie και τη θεωρούσε «κολλημένη».

5. Nick Nolte και Julia Roberts στο «I Love Trouble»
Η Roberts έχει δηλώσει για τον Nolte στους New York Times : «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Σπάγαμε ο ένας τα νεύρα του άλλου. Μπορεί να είναι πολύ γοητευτικός και καλός, αλλά μπορεί να είναι και εντελώς αηδιαστικός. Θα με μισήσει που το λέω αυτό, αλλά είναι σπαστικός». Οι LA Times ανέφεραν σε άρθρο τους ότι στα γυρίσματα οι δύο ηθοποιοί τσακώνονταν πολύ συχνά.

6. Jamie Dornan και Dakota Johnson στο «Fifty Shades of Grey»
Κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί κάτι, αλλά οι φήμες οργίαζαν στο Χόλιγουντ ότι δεν συμπαθούν πολύ ο ένας τον άλλον.

7. William Baldwin και Sharon Stone στο «Sliver»
Το Entertainment Weekly είχε γράψει ότι ο Baldwin μετά από μια ερωτική σκηνή με την Stone, γύρισε σε μέλη του συνεργείου και είπε ότι τα χείλη της ήταν λεπτά και η ανάσα της απλώς ΟΚ. Λίγο καιρό μετά, σε μία σκηνή στην οποία φιλιόντουσαν, η Stone δάγκωσε τη γλώσσα του Baldwin τόσο πολύ, που εκείνος δεν μπορούσε να μιλήσει για μέρες.

8. Richard Gere και Debra Winger στο «An Officer and a Gentleman»
Η Winger δεν έκρυψε ποτέ την απέχθειά της για τον συμπρωταγωνιστή της. Τον αποκαλούσε «τοίχο από τούβλα» και αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου όταν ολοκληρώθηκε η ταινία. Είχε πει χαρακτηριστικά στους New York Times το 1986: «Δεν λυπάμαι που έκανα την ταινία γιατί έδωσε χαρά σε πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο τα γυρίσματα ήταν αφόρητα. Δεν ζητάω πολλά όταν γυρίζω μια ταινία, θέλω μόνο σεβασμό και δεν τον πήρα».

9. Jennifer Grey και Patrick Swayze στο «Dirty Dancing»
Κανείς δεν είχε αντιληφθεί την αλήθεια πίσω από αυτή την εμβηματική ρομαντική ταινία της δεκαετίας του 1980, μέχρι που δημοσιεύτηκε η αυτοβιογραφία του Swayze. Εγραφε ο Swayze στο Time Of My Life: «Εκείνη ήταν πολύ συναισθηματική, μερικές φορές ξεσπούσε σε κλάματα αν κανείς της ασκούσε κριτική. Άλλες φορές είχε εξάρσεις χαζομάρας και μας ανάγκαζε να γυρίζουμε μία σκηνή ξανά και ξανά, απλώς επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει». Η συμεριφορά της αυτή εκνεύριζε πολύ τον συμπρωταγωνιστή της.

10. Claire Danes και Leonardo DiCaprio στο «Romeo + Juliet»
Η 16χρονη Danes θεωρούσε τον 22χρονο συμπρωταγωνιστή της ανώριμο και δεν της άρεσαν καθόλου οι πλάκες που έκανε. Ο Leo, από την πλευρά του, θεωρούσε την Danes στριφνή και πολύ συντηρητική.

watchandchill.gr

The post Οι ερωτικές σκηνές σε ταινίες που οι ηθοποιοί δεν ήθελαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα