Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2018…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις και θα θέλετε να τακτοποιήσετε το σπίτι και κάθε προσωπικό σας χώρο. Οι αναμνήσεις τις παιδικής σας ηλικίας και τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα δεν θα πρέπει να προκαλέσουν εμπόδια στις σχέσεις σας με το περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν αυτή τη βδομάδα θα μπορέσετε να εφαρμόσετε δοκιμαστικά νέες μεθόδους που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σας τον ερχόμενο χειμώνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές

περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας με τα έντονα πάθη της. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η στενότητα χρημάτων στις αρχές αυτής της βδομάδας και τα αδικαιολόγητα έξοδά σας τις τρεις πρώτες ημέρες φέρνουν αρνητικό αντίκτυπο στο οικονομικό σας απόθεμα και στις πιστώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πρώτη προτεραιότητα κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας δίνετε στην έκφραση του εαυτού σας. Κινείστε πέρα από τον άμεσο κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμιξη. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας να σας κρατούν πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα είστε συνεπείς και ιδιαίτερα δημιουργικοί στη δουλειά σας. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις ευνοούν τη σύναψη εταιρικών και κάθε επαγγελματική συμφωνία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρει ανταπόκριση από το σύντροφό σας και η σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια. Για το Σαββατοκύριακο κάντε δώρα και εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος είναι πολύ καλή για να σκεφθείτε την αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου. Μην παρασυρθείτε από την ηλεκτρονική και τη νέα τεχνολογία και αγοράσετε περιττά πράγματα για το σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Περνώντας ‘δια πυρός και σιδήρου‘ και ανατρέποντας την εξελικτική πορεία των καταστάσεων θα διαπιστώσετε φίλοι μου πως αναπτύσσετε βαθιά μέσα σας έντονα την υπομονή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχετε έντονη την ανάγκη της ξεκούρασης για να ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες σας και να συνεχίσετε τους έντονους ρυθμούς σας. Υπάρχει η πιθανότητα να βγουν στη φόρα κάποια λάθη σας. Γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στη δουλειά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα και τις απολαύσεις αλλά δεν θα λείψουν και οι υπερβολές και καταχρήσεις. Η επιθυμία σας για αποδέσμευση ή ελεύθερη έκφραση του έρωτα είναι μέρος της συμπεριφοράς σας αυτή την περίοδο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στον οικονομικό τομέα μπορεί να μην προβλέπονται θεαματικές αλλαγές αυτή τη βδομάδα αλλά οι πλανητικές όψεις συνηγορούν με τη σκέψη σας για να αποκαλύψετε νέες πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές το διάστημα αυτό προσφέρετε για ψυχαγωγία, διασκέδαση αλλά και κάθε είδους παραγωγική δραστηριότητα. Ο χαρακτήρα σας ολοένα και κερδίζει την εκτίμηση του περιβάλλοντός σας. Απελευθερωθείτε από κάθε καταπιεστική και ανορθόδοξη ιδέα που κουβαλούσατε στο παρελθόν και κοιτάξτε τη ζωή κατάματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας. Η ανάληψη των ευθυνών σας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων αναγνωρίζονται τόσο απ’ την πελατεία όσο και απ’ την εργοδοσία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα του συντρόφου σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείξτε προσοχή στις συναλλαγές σας και στα οικονομικά σας συμφέροντα και μην αφήνετε «ανοιχτούς» λογαριασμούς με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα αυτό το διάστημα και μία αδυναμία για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Θυμηθείτε ότι μέσω των δυσκολιών παίρνουμε χρήσιμα μαθήματα στη ζωή μας για να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ένταση και προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το διάστημα αυτό ίσως να είναι κατάλληλο για να πάρετε την άδειά σας ή μέρος αυτής και να ξεκουραστείτε με τον αγαπημένο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα τα φλερτ και ο έρωτας θα μπορέσουν να σας δώσουν ευχάριστες στιγμές ώστε να ξεφύγετε από κάποιες μικρότητες και συμβιβασμούς, αρκεί να μην αναπτύξετε εγωπάθεια η οποία θα σας αποξενώσει από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανόν να χάσετε τη συνηθισμένη προσοχή σας στα οικονομικά αν συνεχίσετε να ξοδεύετε σε αυθόρμητες ή πολυτελής αγορές στις μετά τα μέσα αυτής της βδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι επιθυμίες του παρελθόντος αρχίζουν να πραγματοποιούνται μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Τις μέρες αυτές άλλοι καλείτε και άλλοι φιλοξενείτε γνωστούς και φίλους περνώντας ατέλειωτες ώρες στο εξοχικό σας σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις πρώτες τέσσερις μέρες της βδομάδας αυτής θα καταπιαστείτε περισσότερο με τις ασχολίες σας και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες συντονισμού των προσπαθειών σας. Η επαγγελματική άνοδος προϋποθέτει συσκέψεις με τους συναδέλφους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες θυσίες θα χρειαστεί να κάνετε και ιδιαίτερα στα πρόσωπα που αγαπάτε ενώ δεν θα είστε και τόσο ευχαριστημένοι σε σχέση με τα αισθηματικά σας. Τα συνεχή σας παράπονα είναι βέβαιο πως θα κουράσουν το σύντροφό σας απομακρύνοντάς τον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις δαπάνες σας, γιατί αργότερα μάλλον θα μετανιώσετε για τον κακό χειρισμό των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν κάποιοι στόχοι και κάποια από τα σχέδιά σας. Μην το βάζετε κάτω και εκτιμήστε τα σκαμπανεβάσματα και τα μαθήματα που μας δίνει η ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Η τύχη φτάνει σε κάποιους από εσάς μέσα από την υποστήριξη ενός συναδέλφους και σε κάποιους άλλους απ’ τις εξελίξεις των γεγονότων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφός σας θα είναι έτοιμος να κατανοήσει τις αδυναμίες σας και θα σας βοηθήσει να ζήσετε ευχάριστα και ερωτικά μαζί του. Το διάστημα των τριών πρώτων ημερών επηρεάζει την αισθηματική ζωή των Ζυγών του Τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας σύγχυση στην επικοινωνία τους με το σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προσπάθειες που καταβάλατε το τελευταίο διάστημα θα σας δικαιώσουν και θα αυξήσουν τώρα τα οικονομικά σας, επιτρέποντας να ζήσετε καλύτερα εσείς και η οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά καλή περίοδος για τους περισσότερους από εσάς. Το διάστημα αυτό θα σας δοθούν οι δυνατότητες για να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Όσο για το Σαββατοκύριακο είναι βέβαιο πως ένα ταξίδι αναψυχής θα ανανεώσει εσάς και το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να βλέπετε τα επαγγελματικά σας σχέδια μέσα από μία θεωρητική σκοπιά που πιθανόν να απέχει πολύ απ’ την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αναζήτηση συντρόφου με σκοπό την κατανόηση των συναισθημάτων και επιθυμιών σας θα θεωρείτε δεδομένη αυτή την εποχή. Ενδέχεται κάποιο αλλοδαπό πρόσωπο να ταράξει την σχετικά ήρεμη ζωή σας στα τέλη της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδέχεται την βδομάδα αυτή να δαπανήσετε κάποια αποθέματα που έχετε και αυτό δεν θα είναι κάτι αρνητικό εάν υπάρχει η σωστή τοποθέτηση ή μία καλή αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην αφήνετε ασήμαντες λεπτομέρειες ή πιστεύω των άλλων να σας ρίξουν το ηθικό. Οι φιλελεύθερες ιδέες που αποκτάτε από ευρύτερα πεδία ενδιαφέροντος θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας με τρόπους ζωτικής σημασίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε εάν δεν είστε σε άδεια να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που αδυνατείτε να εκπληρώσετε. Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην αναλαμβάνετε επιπλέον καθήκοντα αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα που θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε αντίθεση με τους άλλους για θέματα οικονομικά ή ακόμα και κληρονομικά με αποτέλεσμα να μεταμορφωθείτε σημαντικά απέναντί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους. Οι μέρες αυτές φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας καθώς λανθασμένα μπορεί να πιστέψετε πως κάποιοι σας αμφισβητούν και σας θέτουν στο περιθώριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας. Περιορίστε για λίγο τις δραστηριότητές σας ώστε να είναι λίγες και εύστοχες καθώς οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή καλείστε στα μέσα της βδομάδας να είστε υποχωρητικοί εάν δεν θέλετε με τη συμπεριφορά σας να διαβρώσετε τη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φροντίστε οι περισσότερες αγορές να γίνουν μετρητοίς και ελάχιστες μέσω πιστωτικής κάρτας. Να είστε προσεχτικοί ώστε να μην σας εξαπατήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στρέφετε το βλέμμα σας σε καθημερινές υποχρεώσεις και αντιδράτε νευρικά καθώς το στρες κυριαρχεί στις αντιδράσεις σας. Από τα μέσα της βδομάδας θα θέλετε να ενημερώνεστε γύρω από τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις παρακολουθώντας τίτλους εφημερίδων και τηλεοπτικές ειδήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις αν σας παρουσιαστούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή εδώ και αρκετό καιρό επηρεάσθηκε αρνητικά. Τη βδομάδα αυτή όμως φίλοι μου θα διαπιστώσετε πως ο σύντροφος σας έχει καλή διάθεση και θέλει να συμπαρασταθεί με τον τρόπο του στους καθημερινούς σας προβληματισμούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια και από τη φύση σας δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο χρήμα, πέφτετε συχνά θύματα αυτής σας της αδιαφορίας, προσφέροντας την ευκαιρία σε επιτήδειους να καρπώνονται αυτοί τους κόπους της δικής σας προσπάθειας.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Φιλανθρωπία και συμπόνια πολύ πιθανό να χαρακτηρίσει τις πράξεις με ένα ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο στα μέσα της βδομάδας. Αποφύγετε να τρώτε παραπάνω από το κανονικό και κάντε φίλοι μου μία δίαιτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για την επαγγελματική σας άνοδο –εάν βέβαια δεν βρίσκεστε σε άδεια- αλλά εσείς φαίνεται να απορρίπτετε προτάσεις ή να ζητάτε παράταση χρόνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό πολλοί από εσάς θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σε ορισμένους άλλους που δεν θα είναι ικανοποιημένοι απ’ τη συμπεριφορά του συντρόφου τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Να είστε προσεχτικοί στην εργασία σας τις τρεις πρώτες μέρες της βδομάδας για να μην «πέσετε» σε σφάλματα που θα είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε απ’ την τσέπη σας.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2018… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα