Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Πότε τελειώνει η σειρά οριστικά…

Αυλαία θα ρίξει έπειτα από πέντε χρόνια η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η σειρά θα τελειώσει οριστικά τον Ιούνιο, με το κλείσιμο της φετινής σεζόν.

Η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μπήκε πρώτη φορά στα σπίτια μας το Φθινόπωρο του 2013. Από τότε, και για πέντε ολόκληρα χρόνια, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Μαρίνα, ο Χάρης, η Βάσω, ο Νικήτας, η Στέλλα, ο Διονύσης, η Νικολέτα, η Λένα, ο Σίμος, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, η Σοφία ερωτεύτηκαν,

τσακώθηκαν, παρεξηγήθηκαν, γέλασαν και μετέτρεψαν τη «μουρμούρα» από λέξη με αρνητική χροιά σε καθημερινό μας ζητούμενο. Τους ήρωες των πέντε αυτών χρόνων μάς τους σύστησαν οι ηθοποιοί: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νάντια Κοντογεώργη, Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. Όλα αυτά τα χρόνια, από τη σειρά πέρασαν και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ως guest.

Η σειρά, παραγωγής Plus Productions, στήθηκε από τον Αντώνη Αγγελόπουλο και σκηνοθετήθηκε από τον Αντώνη Αγγελόπουλο και τον Διονύση Φερεντίνο. Τα σενάρια έγραψαν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γωγώ Φώτου, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.

The post Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Πότε τελειώνει η σειρά οριστικά… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
ποτε τελειωνει η μουρμουρα, ποτε τελειωνει η μουρμουρα το 18
Τυχαία Θέματα