Γαλαντόμος ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τους τρέλανε στη Μεσσηνία… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο «Costa Navarino» στη Μεσσηνία βρέθηκε για διακοπές ο Κριστιάνο Ρονάλντο.Ο Πορτογάλος σταρ θέλησε να ευχαριστήσει και με πράξεις το προσωπικό του ξενοδοχείου, που βοήθησαν τον ίδιο και την οικογένειά του, να περάσουν υπέροχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr, έκοψε ένα τσεκ με το υπέρογκο ποσό των 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Αυτό σημαίνει

ότι οι 10 υπάλληλοι που ήταν επιφορτισμένοι με τις διακοπές του Ρονάλντο, θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό από 2.000 ευρώ ο καθένας.

Πέρα από τις εξυπηρετήσεις, ήταν «φρουροί» ώστε η οικογένεια Ρονάλντο να μην έχει ανεπιθύμητες συναντήσεις με τους παπαράτσι που περίμεναν για μια φωτογραφία.

Το «Costanavarino» μετά την αναχώρηση του Πορτογάλου με την οικογένεια του, θέλησε να ευχαριστήσει τον Κριστιάνο για την επιλογή του και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφίες αναφέροντας «Ηταν τιμή και μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας να φροντίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κριστιάνο που έγινε μέρος της ιστορίας μας».

The post Γαλαντόμος ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τους τρέλανε στη Μεσσηνία… (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα