Είδηση σοκ για τον Φίλιππο Πλιάτσικα: Ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του…

Ένας «πόλεμος» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Φίλιππο Πλιάτσικα και την πρώην σύζυγο του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.Η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Φίλιππος Πλιάτσικας και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε

η Νάντια. Όταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, η ηθοποιός προσπάθησε να πλησιάσει τον τραγουδιστή και να του μιλήσει. Όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η προσπάθειά της έπεσε στο κενό, καθώς ο καλλιτέχνης απομακρύνθηκε γρήγορα χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Φίλιππου Πλιάτσικα.

The post Είδηση σοκ για τον Φίλιππο Πλιάτσικα: Ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα