Αποκριάτικη εκδήλωση για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 11:00πμ πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τους μικρούς φίλους της ΕΛΕΠΑΠ και brunch για όλη την οικογένεια στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Οι μικροί φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ φόρεσαν τις μαγικές στολές τους και διασκέδασαν στο πιο κεφάτο αποκριάτικο ξεφάντωμα! Ένας γκαφατζής επιστήμονας και ένας μαθητευόμενος

μάγος συναγωνίστηκαν για τα πιο πετυχημένα μαγικά κόλπα και πειράματα και φυσικά χρειάστηκαν τη βοήθειά τους. Οι μικροί φίλοι περιπλανήθηκαν στο μαγεμένο δάσος και γνώρισαν από κοντά το δένδρο που μιλάει… και χόρεψαν στους ρυθμούς του ξεβιδωμένου DJ! Η πασαρέλα για το «your costume rocks» στήθηκε και πλούσια δώρα περίμεναν τους νικητές. Πολύχρωμες κονκάρδες και άλλες χειροτεχνίες φτιάχτηκαν με μαγικό τρόπο για να τις πάρουν μαζί τους και να θυμούνται αυτή την τέλεια ημέρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Mercedes Benz Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Μασούτης, Ιωνική Σφολιάτα, VIVIFY the beauty lab, ΠΛΑΤΩΝ διαγνωστικά εργαστήρια, MLS, ZONIOY perfume creators, Υφαντίδης, dj Νίκος Χατζηιωαννίδης, KYANA professional hair products, Ανέμη παιχνίδια & lunapark amletino.

Την επικοινωνία ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.com Τζελέπογλου www.marcom.gr

Μαρία Ταρασούδη, Ελένη ΚαπαλήΟι κλόουν με τη Μάρθα Κατσιόλα στο πάρτι της ΕΛΕΠΑΠΗ Βιβή Ιωνά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας των Διαγνωστικών Εργαστηρίων ΠΛΑΤΩΝ με τη Χριστίνα ΤζελέπογλουΤο Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠΗ Μπέττυ Χασσόν με τη γραμματέα της ΕΛΕΠΑΠ Βίκη Χαίτογλου

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ
Η ΕΛΕΠΑΠ συμπλήρωσε 80 χρόνια συνεχούς λειτουργίας & προσφοράς σε 100.000 παιδιά και νέους με αναπηρία, αλλά και τις οικογένειές τους, που αποτελούν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, αποφασιστικότητας και κουράγιου. Στο πλαίσιο του εορτασμού του πολυετούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ, υλοποιούνται μια σειρά από δράσεις, οι οποίες τρέχουν παράλληλα με τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς και της The Newtons Laboratory, με τίτλο: Τα γενναία παιδιά είναι ανίκητα! Αυτά τα παιδιά έχουν μάθει κάθε μέρα να παλεύουν με ανυπέρβλητο σθένος. Είναι αυτά που τελικά έχουν περισσότερη δύναμη, περισσότερη ψυχή από τον καθένα μας. Γιατί η μεγάλη ψυχή μπορεί να χωρέσει σε μικρά σώματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο της καμπάνιας

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΛΕΠΑΠ έχει ανάγκη την παραμικρή στήριξη καθώς είναι το μόνο Κέντρο Αποκατάστασης που δέχεται ανασφάλιστα παιδιά και μέσω του θεσμού της «οικονομικής υιοθεσίας» προσπαθεί να καλύψει το κόστος του θεραπευτικού τους προγράμματος.

The post Αποκριάτικη εκδήλωση για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα