Αυτή η φωτογραφία θα σε κάνει να ξανασκεφτείς αν θες να ξαναφτιάξεις τα νύχια σου…

Σε όλες αρέσει να έχουμε περιποιημένα άκρα, ωστόσο, πρέπει να προσέχουμε και την υγεία των νυχιών μας.

Η beauty blogger Amelia Perrin, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα κατεστραμμένα νύχια της για να στείλει το μήνυμα ότι πρέπει να τα αφήνουμε να ξεκουράζονται και όχι να κάνουμε μανικιούρ συνέχεια.

Το post της είναι από το 2016 και σύμφωνα με το Cosmopolitan UK, το οποίο μοιράστηκε αρχικά

την ιστορία, τα νύχια της Perrin είναι σε αυτήν την κατάσταση μετά από λάθος και ακατάλληλη αφαίρεση των τεχνητών νυχιών.

a lot of people on curiouscat ask me about my acrylics, presumably wanting a set themselves. sharing these to show u the reality lol pic.twitter.com/aqVRGjPiMO

— Cardi BTEC (@amelia_perrin) December 9, 2016

Είναι δυνατό μια πολύ φθηνότερη κολλητική ουσία, που δεν προορίζεται για τα νύχια, να κάνει τις ψεύτικες άκρες να κολλήσουν τόσο δυνατά στην βάση του νυχιού που η αφαίρεση τους να είναι σχεδόν αδύνατη.

Εκτός από τη σωστή αφαίρεση όμως τα νύχια της Perrin θα μπορούσαν να έχουν ήδη αποδυναμωθεί από τις συνεχείς, επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις ακρυλικών νυχιών στα δάχτυλα της.

five days later after taking two different kinds of biotin every day, still not amazing or beautiful but LOOK AT THE DIFFERENCE pic.twitter.com/T3OGcW56Tv

— Cardi BTEC (@amelia_perrin) December 14, 2016

The post Αυτή η φωτογραφία θα σε κάνει να ξανασκεφτείς αν θες να ξαναφτιάξεις τα νύχια σου… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα