M.A.Z.I.: «Τhe Crown» – Επίδειξη μόδας Vasilis Zoulias

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη την καλοκαιρινή συλλογή του “The Crown” στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει το Μ.Α.Ζ.Ι – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στις 8μ.μ. στο Παλατάκι (Κυβερνείο).Με τη φετινή κολεξιόν του ο Βασίλης Ζούλιας δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό μέσα στο οποίο τοποθετεί τις πριγκιπικές του δημιουργίες. Αφορμή υπήρξε η βραβευμένη σειρά του Netflix, The Crown,

την οποία ο σχεδιαστής έβλεπε φανατικά.

Το αγαπημένο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης Les Au Revoir έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό retro αλλά με σύγχρονους ήχους μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει σε μαγικό προορισμό
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από το Μ.Α.Ζ.Ι για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς!

Λίγα λόγια για το Μ.Α.Ζ.Ι.
Το Μ.Α.Ζ.Ι. είναι αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ξεκίνησε ενεργά τη δράση του το 2012. Μ.Α.Ζ.Ι. είναι τα αρχικά των λέξεων: Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα. Πρωταρχικός του σκοπός του Μ.Α.Ζ.Ι. τα 5 πρώτα χρόνια ήταν η λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στα χρόνια αυτά, το Μ.Α.Ζ.Ι. τροφοδοτούσε δωρεάν με τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, περισσότερα από 1500 άτομα κάθε μήνα. Από το 2017 το Μ.Α.Ζ.Ι. ασχολείται με την υλοποίηση μιας ιδιαίτερα μεγάλης δωρεάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης: ενός στεφανιογράφου – αγγειογράφου αξίας 1.500.000€ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νιάρχος και με χρηματοδότηση από αυτό. Εν τω μεταξύ στηρίζει το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς με την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Στόχος του Μ.Α.Ζ.Ι. στο εξής είναι να συνεχίσει τη δράση του πιο δυναμικά, προσφέροντας, εκτός των παραπάνω, ενίσχυση σε νοσοκομεία, κρατικά ιδρύματα, συλλόγους και σωματεία και γενικά συμπληρώνοντας την απουσία του κράτους σε κοινωνικές παροχές, όπου υπάρχει ανάγκη. Ο εθελοντισμός παραμένει η κινητήρια δύναμή του.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Ζούλια.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας για περισσότερα από 25 χρόνια. Η καριέρα του ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία, όπου άρχισε να εργάζεται ως συντάκτης μόδας σε διάφορες εκδόσεις όπως η ΓΥΝΑΙΚΑ, η STATUS, η VOTRE BEAUTE και η ελληνική VOGUE. Το 2003 δημιούργησε την εταιρεία υποδημάτων και τσαντών με την ετικέτα «VASSILIS ZOULIAS OLD ATHENS». Η πρώτη του εκπομπή Prêt-a-Porter πραγματοποιήθηκε το 2007 και από τότε σχεδιάζει δύο συλλογές Prêt-a-Porter κάθε χρόνο. Από το 2008 διατηρεί το προσωπικό του Haute Couture Atelier και ένα Boutique Boutique με την ετικέτα «VASSILIS EMMANUEL ZOULIAS» όπου σχεδιάζει και νυφικά. Τον Φεβρουάριο του 2012, παρουσίασε την πρώτη του εμφάνιση «NEW LOOK // NEW YORK» στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ο Βασίλης Ζούλιας φέτος κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των σχολιαστών μόδας παγκοσμίως, αφού η πρωταγωνίστρια των Glow & Mad Men, Άλισον Μπρι, επέλεξε να περπατήσει στο πιο σημαντικό κόκκινο χαλί του Χόλυγουντ, στις Χρυσές Σφαίρες, με μια δημιουργία του και να κερδίσει έτσι τον τίτλο της πιο καλοντυμένης της βραδιάς!

The post M.A.Z.I.: «Τhe Crown» – Επίδειξη μόδας Vasilis Zoulias appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα