100 χρόνια Άσυλο του Παιδιού

Το Άσυλο του Παιδιού διοργάνωσε μία σπουδαία τελετή εορτασμού για τα 100 χρόνια λειτουργίας του με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.Το φιλανθρωπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα «Άσυλο του Παιδιού», συμπληρώνοντας τα 100 χρόνια Ζωής, 100 χρόνια Προσφοράς στη μητέρα και τα παιδιά της, διοργάνωσε μια σπουδαία τελετή εορτασμού, με την παρουσία του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, την Κυριακή 30

Σεπτεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη γιορτή του ιδρύματος, ξεκίνησε με την τελετή εορτασμού στην κατάμεστη Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1) του Μεγάρου Μουσικής με προβολή βίντεο με την ιστορία του και την ομιλία της Προέδρου του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Μαίρης Ευθυμιάδου.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του κ Δήμαρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπρύτανη ΑΠΘ, κ. Γιώργου Δέλλιου και του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμου.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Επετειακού Λευκώματος «1919-2019» από τον συγγραφέα κ. Τραϊανό Μάνο που το επιμελήθηκε. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από την Παιδική Χορωδία του «Ασύλου του Παιδιού» και την Νεανική Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την τελετή συντόνισε και παρουσίασε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, συμβάλλοντας στην επιτυχία της βραδιάς γοητεύοντας το κοινό με την παρουσία του.
Η μεγάλη γιορτή του ΑτΠ ολοκληρώθηκε με το δείπνο, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου του ιδρύματος.

Tο πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου 2018, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επισκέφθηκε και τα δύο συγκροτήματα του Ασύλου του Παιδιού. Ξεναγήθηκε σε αυτά και απόλαυσε τις γιορτές που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά όλων των ηλικιών και στη συνέχεια γευμάτισε μαζί με τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης.

Το «Άσυλο του Παιδιού» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τόσο την τελετή εορτασμού όσο και το δείπνο. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ιδρύματος ήταν συγκινητική και συνετέλεσε στην επιτυχία της εορταστικής επετειακής εκδήλωσης για τα 100 του χρόνια.
Ευχή όλων μας είναι να μπορέσει το Ίδρυμα να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του για πολλά ακόμη χρόνια!

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Εθνική Τράπεζα και η εταιρία K&NE Μέλος του ομίλου Επιχειρήσεων Ευθυμιάδη.

Yποστηρικτές ήταν οι: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, Colibri, Atrion Corporate Gifts & Awards, Thalia Exarchou Jewellery,
Κτήμα Γεροβασιλείου, Άνθη – Φυτά Πανταζή, Aegean Airlines, Lucia’s farm, Bίκος, Μouzenidis Group, Grand Hotel Palace, Mediterranean Palace.

Βάσος, Νίκος και Μαίρη Ευθυμιάδου (Πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού), Λούκια Ευθυμιάδου Ζυγούρα, Κατερίνα και Θύμης ΕυθυμιάδηςΗ Μαρία Ιωαννίδου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την Πρόεδρο του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Μαίρη ΕυθυμιάδουΗ κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσηΤα παιδιά της χορωδίας του «Ασύλου του Παιδιού» με τη Διευθύντρια της Χορωδίας κ. Πηνελόπη Μενούνουκ. Αναστασία Ναζίδου, Διευθύντρια Καταστημάτων Β. Ελλάδος, Θεσσαλίας, Ηπείρου & Κέρκυρας της Εθνικής Τράπεζας, η Ταμίας του Δ.Σ. του Ασύλου του Παιδιού κ. Φωτεινή Παπαδάμου, ο κ. Χρήστος Πανταζής Περιφερειακός Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας, κ. Νικόλαος Δεργιαδές Διευθυντής Καταστήματος Α΄ Εθνικής Τράπεζας , η κ. Ελίζα Δανιηλίδου Προϊσταμένη γραφείου Περιφερειακής Διεύθυνσης Εθνικής Τράπεζας και ο κ. Γιάννης Μακρής Διευθυντής Καταστήματος Συντριβανίου της Εθνικής Τράπεζας.Ο Παναγιώτατος μελετά το ΛεύκωμαΟ παρουσιαστής της βραδιάς κ. Γρηγόρης ΒαλτινόςΗ Γεν. Διευθύντρια του «Ασύλου του Παιδιού» Μαρία Μήκα-Πατρικαλάκη με τον Νίκο Ευθυμιάδη εκ των χορηγών και την Λήδα ΠαπαδοπούλουΗ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, με τον Μιχάλη Χριστίδη (Πρέσβης επί τιμή) και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη ΜπουτάρηΟ Παναγιώτατος με την Πρόεδρο του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Μαίρη ΕυθυμιάδουΟ Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με το Διοικητικό Συμβούλιου του «Ασύλου του Παιδιού»

The post 100 χρόνια Άσυλο του Παιδιού appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα