Ξαναδώστε ζωή στα χιλιοφορεμένα ρούχα σας με μερικά απλά fashion hacks
Έχει συμβεί σε όλες μας να βρούμε ένα item ή ένα outfit το οποίο για διάφορους λόγους θέλουμε να φοράμε συνέχεια και δεν θέλουμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Είτε γιατί είναι βολικό, είτε γιατί είναι στιλάτο, είτε για κάποιον άλλον λόγο, καταλήγουμε να το φοράμε πάρα πολύ συχνά, έχοντας όμως στο μυαλό μας και τη σκέψη ότι όσοι μας βλέπουν σε καθημερινή βάση, καταλαβαίνουν ότι φοράμε συνέχεια τα ίδια ρούχα.
Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί στην πραγματικότητα πρόβλημα, απλά μας δημιουργεί μία περιττή αμηχανία, την οποία καλό είναι να αποφεύγουμε. Πώς μπορούμε λοιπόν να φοράμε τα αγαπημένα μας ρούχα ξανά και ξανά, δίνοντας νέα πνοή στο outfit μας χωρίς να επαναλαμβανόμαστε; Με το styling φυσικά! Με 4 απλούς τρόπους μπορείτε να αναβαθμίσετε τα looks σας, αλλά και να τα ευχαριστηθείτε όσο θέλετε, προκαλώντας εντύπωση στους γύρω σας με την εφευρετικότητά σας.
Χρησιμοποιήστε ζώνεςΑκόμα και ένα αξεσουάρ είναι αρκετό για να αλλάξει την τελική εικόνα του outfit σας. Η ζώνη είναι ένα από αυτά τα key items που μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν το σύνολό σας εύκολα και γρήγορα, κάνοντας το να μοιάζει ακόμα πιο κολακευτικό. Η ζώνη μπορεί, εκτός από το παντελόνι με τον κλασικό τρόπο, να φορεθεί πάνω από το blazer σας ή πάνω από ένα oversized πουλόβερ, ένα ζιβάγκο ή ένα πουκάμισο. Με τον τρόπο αυτό θα δείξετε ότι είναι fashionable και ξέρετε τι κάνετε, ενώ παράλληλα θα τονίσετε τέλεια τη σιλουέτα σας.
Επενδύστε στα καλσόνΤο καλσόν τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν είναι must και αποτελεί ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Επενδύστε στην αγορά μερικών καλσόν σε διαφορετικά χρώματα, πυκνότητες και σχέδια και δώστε νέα πνοή στα outfits σας. Το καλσόν μπορεί να συνοδέψει τα mini και τα midi φορέματα και τις φούστες σας, αλλά να φορεθεί ακόμα και μέσα από ένα τζιν, ώστε να δημιουργήσει ένα chic τελικό αποτέλεσμα.
Ζεστάνετε την πλάτη σας με πουλόβερΤο ρίξιμο του πουλόβερ στην πλάτη αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια των Γαλλίδων και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το γιατί. Το να καλύψετε γρήγορα και εύκολα την πλάτη σας με το αγαπημένο σας πουλόβερ θα αναβαθμίσει αμέσως το στιλ σας, καθώς θα δώσει χρώμα και διάσταση στο πάνω μέρος του σώματος σας, χωρίς να κρύψει το υπόλοιπο look. Αν είστε φαν του layering, τότε το να χρησιμοποιήσετε το πουλόβερ σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να «χτίσετε» τα απαραίτητα επίπεδα του συνόλου σας.
4. Προσθέστε λίγο χρώμαΌσο κι αν λατρεύετε τα μονοχρωματικά και τα minimal outfits, δεν μπορείτε σίγουρα να αρνηθείτε ότι ένας εύκολος και αποδοτικός τρόπος για να ανανεώσετε ένα look είναι να του προσθέσετε κάποιο χρώμα. Είτε χρησιμοποιήσετε κάποιο αξεσουάρ είτε τα παπούτσια και την τσάντα σας, βάλτε λίγο χρώμα στο σύνολό σας, για να τραβήξετε τα βλέμματα στα σωστά σημεία και να αποσπάσετε την προσοχή από το γεγονός ότι έχετε ξαναφορέσει πρόσφατα κάτι από ή και όλο το outfit.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ισχυρή έκρηξη στην Τουρκία με πολλούς νεκρούς – «Κουνήθηκαν τα παράθυρα και είδαμε μια πύρινη σφαίρα στον ουρανό»
- Κλειστά σήμερα και αύριο καταστήματα και σουπερ μάρκετ – Το εορταστικό ωράριο στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες
- Κόνι Μεταξά: Ζητά επανασύνδεση – Αρνήθηκε να την δει ο Καπότσης! Αποκλειστικό
- Έλενα Παπαρίζου για τον γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη: «Να ρωτήσεις μια γυναίκα που είναι παντρεμένη 25 χρόνια, παρά εμένα»
- Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους από Ελβετία - Γέμισε καπνούς η καμπίνα (Βίντεο)
- Βρέθηκε κουτί γεμάτο με κόκαλα του αδερφού του Ιησού: Η επιγραφή και οι αμφιβολίες για την αυθεντικότητά του (vid)
- Για πρώτη φορά 200 πόντοι σε ματς με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
- Η ΑΑΔΕ ακυρώνει φόρους και πρόστιμα που επέβαλε κατά λάθος – Ποιους αφορά
- Γιατί ο Τραμπ θέλει τη Διώρυγα του Παναμά, την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας και μιλά για... προσάρτηση του Καναδά
- Μπορείτε να καθαρίσετε τους προβολείς με WD-40;
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις FlashNews
- Κλειστά σήμερα και αύριο καταστήματα και σουπερ μάρκετ – Το εορταστικό ωράριο στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες
- Ξυλοκόπησε την σύζυγό του όταν έμαθε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση – Η κόρη τους μπήκε στη μέση
- Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή που εμπορικό πλοίο αναποδογυρίζει στο λιμάνι – Από θαύμα γλίτωσε το πλήρωμα
- Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτήριο – Τι εικάζει η αστυνομία
- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που τραυματίστηκε στο φαράγγι της Πρέβελης – Εικόνες από τη στιγμή της διάσωσης
- Η Apple φέρνει την επανάσταση στις έξυπνες κλειδαριές με κάμερα Face ID
- Λάθος φόρους και πρόστιμα ακυρώνει η Εφορία
- Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου
- Προσοχή: Δημοφιλής δίαιτα συνδέεται με αυξημένα επίπεδα «κακής» χοληστερόλης
- Ξαναδώστε ζωή στα χιλιοφορεμένα ρούχα σας με μερικά απλά fashion hacks
- Τελευταία Νέα FlashNews
- Ξαναδώστε ζωή στα χιλιοφορεμένα ρούχα σας με μερικά απλά fashion hacks
- Η Apple φέρνει την επανάσταση στις έξυπνες κλειδαριές με κάμερα Face ID
- Προσοχή: Δημοφιλής δίαιτα συνδέεται με αυξημένα επίπεδα «κακής» χοληστερόλης
- Μπλέικ Λάιβλι εναντίον Τζάστιν Μπαλντόνι – Tι συνέβη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους
- Η φωτογραφία της «τέλειας» οικογένειας γκέι ζευγαριού με τα παιδιά του και η αποκάλυψη του σκοτεινού μυστικού
- Η Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου για αυξήσεις ανταποδοτικών τελών: «Είστε κολλημένοι στην πολιτική της εργολαβίας, όχι της ικανοποίησης λαϊκών αναγκών»
- Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου
- Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που τραυματίστηκε στο φαράγγι της Πρέβελης – Εικόνες από τη στιγμή της διάσωσης
- Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτήριο – Τι εικάζει η αστυνομία
- Λάθος φόρους και πρόστιμα ακυρώνει η Εφορία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κρήτη: Στην ΜΕΘ η 33χρονη τουρίστρια που έπεσε από μεγάλο ύψος στην Μονή Πρεβέλης – «Έχασε» το μωρό της
- Πολιτική αντιπαράθεση Σιμόπουλος Γλαβίνα και Μαμουλάκη για την Ακρίβεια
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 31χρονο – Φωτογράφιζε εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο
- Αχαΐα: Το "έστρωσε" για τα καλά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων (φωτο+video)
- Φρανσουά Μπαϊρού: Στόχος το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 5%
- Ο Αλιβιζάτος διαφωνεί με το κενό ανάμεσα στο «Ντε Γκρες»
- Παρνασσός: Αλατιέρες και εκχιονιστικά καθαρίζουν τον δρόμο προς το χιονοδρομικό [βίντεο]
- Οι 3 τάσεις που δεν πρέπει να υιοθετήσετε στα γιορτινά looks, σύμφωνα με ειδικούς
- Φειδίας Παναγιώτου: «Πιστεύω πως είναι ψευδαίσθηση η δημοκρατία» και άλλες περίεργες δηλώσεις
- Ρωσία: Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στη Δυτική Μεσόγειο – Δύο αγνοούμενοι