Κασσελάκης: Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay – Τι είπε στον Fipster για τα μπουζούκια, τον Snik και τη Μαρίνα Σάττι
Μια διαφορετική συνέντευξη στην οποία κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, και σε ερωτήματα του τύπου «θάρρος ή αλήθεια» έδωσε στον YouTuber Fipster ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ, στο πώς αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι gay αλλά και στο ποιους θα επέλεγε για τα μπουζούκια, να πάρει δανεικά ή να βρεθεί σε ένα ερημικό νησί μαζί.
Ο κ. Κασσελάκης αφού αρχικά είπε ότι «είμαι ο 4ος πολιτειακός παράγοντας στη χώρα» πρόσθεσε ότι «δεν έκρυψα την σεξουαλικότητα μου γιατί θα ήταν προσβολή προς τον άνθρωπο, τον οποίο λατρεύω και για τον οποίο είμαι υπερήφανος» ενώ εκτίμησε ότι «θα είχα λιγότερη προσοχή στην αρχή, αν δεν είχα πει ότι ήμουν gay αλλά πιστεύω ότι εγκάρσια η αποδοχή μου θα ήταν μεγαλύτερη».
Περιγράφοντας πώς γνωστοποίησε στους γονείς του τη σεξουαλική ταυτότητά του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το πω στους γονείς μου. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής από εκείνους γιατί ήμουν ανεξάρτητος από τα 14. Η ιδέα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω. Είχαμε βγει για τα 70α γενέθλια του πατέρα μου και εκεί που ήμασταν στα τραπέζι και ο πατέρας μου ήταν εκνευρισμένος με ένα επιχειρηματικό ζήτημα που με αφορούσε, άσχετο, βγήκε έξω να ξεθυμάνει και τότε το είπα στη μητέρα μου. Η αντίδρασή της δεν ήταν και η καλύτερη. «Τι είπες;» με ρώτησε χωρίς να της πω ότι έχω σχέση ήδη με αγόρι. Είχα αρχίσει να κλαίω και της είπα μην πεις τίποτα στον μπαμπά, είναι δικό μου δικαιώμα. Ένα μήνα μετά που πήγα στην Κρήτη έμαθα ότι του το είχε πει το ίδιο βράδυ».
«Μέσα σε λίγες εβδομάδες που συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι τυχαίο, το αποδέχθηκαν. Προφανώς θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Δεν ήταν ιδανικό του τύπου “παιδί μου σε αγαπάμε”. Συμπάσχω με τα παιδιά που δεν έχουν αποδοχή από τους γονείς τους λόγω της ταυτότητάς τους. Καλώ τους γονείς να σταματήσουν την εγωιστική στάση και να αγαπήσουν τα παιδιά τους» συμπλήρωσε για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay» για να προσθέσει ότι «θα έλεγα στον μικρό Στέφανο να μην το καταπιέζει και να είναι λιγότερο ενοχικός».
Σύμφωνα με τον ίδιο «ο μικρός Στέφανος θα ήταν περήφανος», ενώ συμπλήρωσε ότι «από τα 36 μου μέχρι το τέλος θα έχω έναν κοινωνικό ρόλο, ακτιβιστικό ρόλο στην Ελλάδα».
H διαμάχη Μπάρκα-Καινούργιου, ο Ρουβάς, η Φουρέιρα
Στον Στέφανο Κασσελάκη έγιναν και ερωτήσεις για τη σόου μπίζνες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να γνωρίζει τον λόγο που χάλασε η σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας «ο Φίλιππος που είναι φίλος μου». Επίσης γνώριζε το όνομα του πελεκάνου στη Μύκονο και το μικρό όνομα της πρώην συζύγου του Γιώργου Λιάγκα ενώ σχολίασε «μου αναμοχλεύεις εφιάλτες» για τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν ρωτήθηκε για το παρατσούκλι του από την Ευγενία Μανωλίδου.
Ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «νιώθω άβολα όταν μου φιλάνε το χέρι. Είναι ένα πράγμα τύπου είσαι η ελπίδα μας. Ποτέ μην φιλάτε το χέρι πολιτικού» ενώ στην ερώτηση αν η εξωτερική του εμφάνιση τον βοήθησε, απάντησε «είμαι ταπεινός. Θεωρείς ότι είμαι εντυπωσιακός άνδρας; Σε παρακαλώ, είμαι πιασμένος».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια είπε ότι αν ήθελε να ανοίξει επιχείρηση με κάποιον θα διάλεγε τον Σάκη Ρουβά, θα αναζητούσε παρηγοριά από την Ελένη Φουρέιρα και θα απόφευγε στον δρόμο τον Κωνσταντίνο Αργυρό «γιατί τον βλέπω εκτός και δεν έχω ανάγκη να τον δω και στον δρόμο».
Τα μπουζούκια, ο Κουτσούμπας και η Τούνη
Διάλεξε, επίσης, να βρεθεί αποκλεισμένος σε ένα νησί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα «που είπε “πού το βρήκατε αυτό το φιντάνι;”. Έχει εξαιρετικό χιούμορ και ξέρει αρκετά πράγματα». Για να πάει στα μπουζούκια διάλεξε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για να δει ο κόσμος πόσο πιο λαϊκός είμαι από εκείνον» και για ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, «γιατί έτσι δεν θα υποχρεωνόμαστε να μιλήσουμε πολύ».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κάνει ghosting στον Γιώργο Λιάγκα, να πάρει ερωτικές συμβουλές από την Ιωάννα Τούνη και να κάνει βίντεο TIk Tok με την Κατερίνα Καινούργιου γιατί «θα περνούσαμε καλά γιατί είναι καλός άνθρωπος».
Είπε, επίσης, ότι θα διάλεγε τον Χριστόφορο Παπακαλίατη για συγκατοίκηση γιατί «τον έχω δει και στο Maestro, είναι καλός στο μέσα», να πάρει δανεικά από τον Snik και να βάλει στους στενούς στο Instagram τη Μαρίνα Σάττι για την οποία είπε ότι «πάμε μαζί γυμναστήριο από πριν κάνει τις πρόβες και είναι πολύ καλό παιδί».
Τα δύο πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει
Όσο για όσα έχει μετανιώσει, αναφέρθηκε σε δύο πράγματα: «που δεν μπόρεσα να μεταφράσω τον όρο ψευδοκράτος κατά την προεκλογική περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ» και «αυτό που είπα χαλαρά στον Θεοδωράκη ότι θέλουμε δύο αγόρια, δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες, δεν εκφράζει αυτό που είμαι».
protothema.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι φρικτό αυτό το πράγμα, έρχομαι σε πολύ άβολη θέση»
- Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου
- Μπάμπης Αναγναστώπουλος: Απίστευτο και όμως αληθινό - Δίνει ξανά Πανελλήνιες!
- «Βόμβα» με Φουρνιέ στον Ολυμπιακό
- Βρετανία: Απαγορεύθηκε στην πρώτη μαύρη γυναίκα βουλευτή, την Νταϊάν Άμποτ, να είναι υποψήφια με το Εργατικό Κόμμα
- Φίδι δύο μέτρων βρέθηκε σε ντουζιέρα σπιτιού στη Θεσσαλονίκη
- Εβαλε ο Μητσοτάκης να ελέγξουν τρόφιμα και ποτά πριν πάει Ιωάννινα; Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά
- ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ '' ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΒΒΑ
- Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου - "Δεν μπορούσα να το ζήσω 100%"
- Masterchef: H έξοδος των παικτών και η ημέρα του live τελικού
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις FlashNews
- Η φωτιά επεκτάθηκε αφύσικα γρήγορα, λέει μάρτυρας για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο – Τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό
- Χανιά: Εκδήλωση για τους πεσόντες στη Μάχη της Κρήτης στην περιοχή Κυρτομάδω Αγυιάς
- Δολοφονία Κώστα Κουνάλη: Την Παρασκευή απολογείται ο 39χρονος κατηγορούμενος
- Δήμος Βιάννου: Παράταση για την υποβολή δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες
- Η Βόρεια Κορέα έστειλε στη Νότια, μπαλόνια με… σκουπίδια και περιττώματα ζώων
- Μαζικά απειλητικά emails για βόμβες σε 35 σχολεία της Αττικής
- Τελευταία Νέα FlashNews
- Δολοφονία Κώστα Κουνάλη: Την Παρασκευή απολογείται ο 39χρονος κατηγορούμενος
- Δήμος Βιάννου: Παράταση για την υποβολή δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες
- Χανιά: Εκδήλωση για τους πεσόντες στη Μάχη της Κρήτης στην περιοχή Κυρτομάδω Αγυιάς
- Η Βόρεια Κορέα έστειλε στη Νότια, μπαλόνια με… σκουπίδια και περιττώματα ζώων
- Η φωτιά επεκτάθηκε αφύσικα γρήγορα, λέει μάρτυρας για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο – Τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό
- Μαζικά απειλητικά emails για βόμβες σε 35 σχολεία της Αττικής
- Λάρισα: Σώθηκε μετά από πολύωρο χειρουργείο ο 23χρονος που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου
- Ευρωπαϊκοί τελικοί στην Ελλάδα: Οι επτά φορές που η χώρα μας βρέθηκε στο επίκεντρο (βίντεο)
- Ρέθυμνο: Ανακοινώθηκαν τα 13 εξεταστικά κέντρα της πόλης για τις Πανελλαδικές και ο αριθμός υποψηφίων που εξετάζονται σε αυτά
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Λάνθιμος: Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Ιστορίες καλοσύνης»
- Αγάπη Παράνομη
- Live η συζήτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με νέους
- Κάλπες μόνες ψάχνουν
- Θανάσης Βέγγος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο «καλός μας άνθρωπος» – Το βίντεο αφιέρωμα της Finos Film
- Ο Ισπανός συγγραφέας ξαναχτυπά: Η βασίλισσα Λετίθια είναι ψυχρή και χειριστική
- 29 Μαΐου 1453 – Δεν θα συνθηκολογήσουμε ποτέ
- Νίκος Παπαθανάσης: Από σήμερα στη διάθεση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα 2,2 δισ. ευρώ του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας
- Ο Ν.Δένδιας για τη σημερινή επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης