Πρόσκληση σε εταιρική εκδήλωση της tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ την Τετάρτη 15 Μαΐου



Εταιρική εκδήλωση tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Η tgs Global είναι ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών, ειδικευμένων στον τομέα της ελεγκτικής, των υπηρεσιών διασφάλισης, της λογιστικής, της φορολογίας, της παροχής συμβουλών για επιχειρήσεις και νομικών υπηρεσιών.

Η tgs Global
ιδρύθηκε στη Γαλλία το 2012, ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση στα υφιστάμενα επαγγελματικά δίκτυα και μέσα σε δύο χρόνια ονομάστηκε "Rising Star Network" από το Διεθνές Λογιστικό Δελτίο (International Accounting Bulletin). Σήμερα, η tgs Global είναι ένα διεθνές δίκτυο με ισχυρή παρουσία σε 56 χώρες, και με περισσότερους από 3.200 επαγγελματίες.

Από τον Ιανουάριο του 2018, η tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ είναι μέλος της tgs Global, με επαγγελματίες που έχουν μεγάλη εμπειρία στους τομείς της διασφάλισης, των εταιρικών, των λογιστικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στην tgs (Ελλάς) έχουμε προγραμματίσει μια εταιρική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, για τα εγκαίνια του γραφείου μας στην Αθήνα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο Wyndham Grand Athens.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της tgs Global, κ. Marc Desjardins, καθώς και μέλη του tgs Global Network από 25 χώρες.

Κεντρικός ομιλητής με θέμα προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και Διευθυντής του Τομέα Ιστορίας, Οικονομικής Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παναγιώτης Ε. Πετράκης.

tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε.
Keywords
Τυχαία Θέματα