ΟΕΕ - Πρόσκληση στο ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για Ελεύθερους Επαγγελματίες»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (OEE) και η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, διοργανώνουν στην Αθήνα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

Εισηγητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής:

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα).
Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 09:00 - 17:00

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ, που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ μέχρι και το έτος 2018 και οι ενεργοί Λογιστές Φοροτεχνικοί (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2017). Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής

Διαδικασία Αίτησης:

- Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων. Hμερομηνία και ώρα έναρξης της υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00. Προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική
φόρμα, που θα δίνεται από τον σχετικό σύνδεσμο, είτε μέσα από την παρούσα ανακοίνωση εδώ, είτε από το σύνδεσμο «Σεμινάρια Επιμόρφωσης» του site του ΟΕΕ, μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα έναρξης.

- Λήξη Υποβολής Αιτήσεων. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το συγκεκριμένο χρονικό όριο δεν θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης.
Παρακαλούμε να υποβάλετε αίτηση μόνο εφόσον μπορείτε με βεβαιότητα να το παρακολουθήσετε.

- Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας κάνοντας κλικ εδώ (απαιτείται εγγραφή και είσοδος) και εξοφλείστε τις το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018. Οι τρόποι τακτοποίησης των οικονομικών οφειλών των Μελών και Λογιστών Φοροτεχνικών φαίνονται στο site του ΟΕΕ κάνοντας κλικ εδώ.

- Τα Μέλη και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλλει αίτηση αλλά δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο.

- Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή μη απασχολουμένων, θα πρέπει:
α. να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο στην ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης συμμετοχής, και
β. μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2018 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, γρ. 47, Αθήνα) αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2018, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα 2132141867, 2132141866 & 213214870 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα