ΕΛΕΠΑ: Κάλεσμα στην Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 - 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 - ΑΘΗΝΑ
Web site: www.elepa.gr. E_ mail: [email protected].

Ετήσια Τακτική Απολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τρίτη 12/11/19 στις
6.30μμ, στα γραφεία μας, Κάνιγγος 27, Αθήνα.

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

Σε καλούμε στην ετήσια τακτική Απολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΛΕΠΑ, την Τρίτη 12 Νοέμβριου 2019, στις 6,30 μμ., Κάνιγγος 27, 5ος ορ. όπως αποφάσισε η Κεντρική Διοίκηση, σύμφωνα με το καταστατικό της.

Η τακτική Γενική Συνέλευση γίνεται κάθε χρόνο και σκοπό έχει τον απολογισμό δράσης από την προηγούμενη τακτική ΓΣ, αλλά και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Στο επίκεντρο του προσανατολισμού μας παραμένει η διεκδίκηση υπογραφής κλαδικής Σ.Σ.Ε, άσχετα με τα εμπόδια που κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βάζουν (πολυνομοσχέδιο, Νόμος Βρούτση-Αχτσιόγλου).

Τον τελευταίο χρόνο το σωματείο μας έδωσε πολλές και δύσκολες μάχες και είχε και κεκτημένα. Από την δράση μας μπορούμε να ξεχωρίσουμε:
• Τις κινητοποιήσεις και ενημερώσεις συναδέλφων που κατέληξαν σε συναντήσεις με τους εργοδοτικούς φορείς όπου διεκδικήσαμε την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, αλλά και μια σειρά άλλα δικαιώματα (εκπαιδευτικές άδειες, τήρηση ωραρίου, προστασία μητρότητας, αυξήσεις για τους πρακτικάριους, μέτρα προστασίας των ανέργων).
• Τους αγώνες και τις πρόσφατες απεργίες απέναντι στο πολυνομοσχέδιο που στόχο έχει να βάλει στο χέρι τα συνδικάτα και να ενταφιάσει πλήρως τις κλαδικές συμβάσεις.
• Την μάχη κόντρα στον εργοδοτικό συνδικαλισμό, τις νοθείες και τα σωματεία σφραγίδες.
• Την καταδίκη μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στους οποίους οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμπλέκουν την χώρα μας, καθώς και την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες και μετανάστες.
• Μια σειρά πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό (σεμινάρια, μαθήματα κ.α.) πολιτιστικό (γιορτή για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες) επίπεδο.

Στα σκαριά η κυβέρνηση έχει το «νέο» ασφαλιστικό. Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο νόμος Κατρούγκαλου, κλιμακώνει την επίθεση απέναντι στην Κοινωνική Ασφάλιση, μέσα από το μοντέλο των τριών «πυλώνων» (Δημόσια - Επικουρική - Ιδιωτική) για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της.

Για να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την παρέμβασή μας στον κλάδο, για να διεκδικήσουμε αυξήσεις και καλύτερους όρους εργασίας χρειαζόμαστε την συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην ΓΣ.

Όλοι στην Ετήσια Απολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Τρίτη 12/11/19, 6.30μμ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα