Υπάτιος Πατμάνογλου: Παντρεύεται ενάμισι χρόνο μετά την τραγωδία (ΦΩΤΟ)

16:02 14/11/2018 - Πηγή: seleo
Στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Porsche

την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα εν ριπή οφθαλμού, ενάμιση χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο, στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Ό,τι

και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό», δήλωσε στην εκπομπή Μαζί σου του Σκάι, συγγενής του Υπάτιου.

«Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει... και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται».΄

«Του εύχομαι να κάνει πολλά παιδιά», τόνισε ο συγγενής του. Ερωτηθείς πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο, απάντησε ότι εκείνος τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες. «Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα