Τσίπρας στα εγκαίνια του περιπτέρου των ΗΠΑ: Θέλουμε τις ΗΠΑ αρωγό για να δώσουμε νέα πνοή στην ελληνική οικονομία (φωτό - βίντεο)

11:49 8/9/2018 - Πηγή: seleo
Τα εγκαίνια του περιπτέρου των ΗΠΑ στη ΔΕΘ στην οποία είναι και τιμώμενη χώρα φέτος έκανε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ…

ζήτησε από τις ΗΠΑ να είναι "αρωγός στην προσπάθειά μας να δώσουμε νέα

πνοή στην ελληνική οικονομία". "Με τις ΗΠΑ μας ενώνουν αγώνες για κοινές αξίες και στόχους για την ελευθέρια, την Δημοκρατία και την σκληρή δουλειά" είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε πως "Η Ελλάδα δεν είναι μόνο μια χώρα που μπορεί να βγει από την κρίση έχοντας νέες δυνατότητες. Μπορει να είναι πυλώνας σταθερότητας ως μια χώρα που μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Και η στήριξη σας με την παρουσία σας εδώ είναι μια πολύ σημαντική συμβολή.". Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος μίλησε για μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα. "

«Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα από επιχειρηματιες από όλη την Αμερική που θέλουν να στηρίξουν την ελληνική οικονομία. Θεωρούν ότι είναι μια ευκαιρία για οικονομικές συνεργασίες και για τις δυο πλευρές. Θα διευρυνθούν παραπάνω οι οικονομικές σχέσεις και η στηρίξω μεταξύ των δυο χωρών»

{youtube}gPJhC_BnzHA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα