Τόσκας: ''Συνελήφθη χθες ομάδα ακροδεξιών, που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια''

16:31 28/6/2018 - Πηγή: seleo
Για κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων για την ανομία.

Ο Νίκος Τόσκας τόνισε οτι '' χθες συνελήφθη μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία εκινείτο από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη

για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια και της οποία τα μέλη είχαν μαχαίρια, κάνναβη, βενζίνες και μπουκάλια για μολότοφ, κουκούλες, κράνη κ.α. και οδηγούνται σήμερα στη Δικαιοσύνη''.

''Οφείλουμε όλοι να καταδικάσουμε αυτές τις ενέργειες και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα που να κινείται μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια για το καλό του τόπου'', ανέφερε, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία, τονίζει σε ανακοίνωση της πως, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 24, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων – φωτοβολίδων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους άνδρες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων φακοί – συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μαχαίρια, σφεντόνα, κροτίδες, καπνογόνα, γκλοπ, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά δισκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα