Τι τρώει η Ντίτα Βον Τιζ, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, με τις καμπύλες φωτιά

00:00 29/1/2018 - Πηγή: seleo

Το καλοκαίρι απέχει περίπου 5 μήνες και ίσως να ψάχνετε τρόπους για να αδυνατίσετε. Μήπως να πάρετε κάποια έμπνευση από μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο; Η Ντίτα Βον Τιζ έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς διατηρεί αυτή την σιλουέτα – κλεψύδρα (εκτός από τους κορσέδες προφανώς) και είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να λιμοκτονήσετε!

Πρώτα απ’ όλα, η Ντίτα είναι η τέλεια γυναίκα αν έχετε βάλει κάποιο στόχο απώλειας κιλών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενδιαφέρεται περισσότερο να είναι υγιής παρά να είναι κοκαλιάρα. «Ξεχάστε αυτό το σώμα παραλίας, βρείτε γυναίκες πρότυπα οι οποίες μπορούν να σας εμπνεύσουν και εκτιμήστε τους διαφορετικούς τύπους ομορφιάς» είχε δηλώσει στο περιοδικό Hello το 2015. «Είμαι κάποια που ποτέ δεν είχα το σώμα παραλίας» λέει προσθέτοντας πως αντί να κοιτά τα μοντέλα της Victoria’s Secret και θαυμάζει «άλλα είδωλα όπως η Ρίτα Χέιγουορθ και η Χέντι Λαμάρ... Κοίταξα αυτές τις πανέμορφες γυναίκες και σκέφτηκα πως μπορώ να εμπνευστώ από αυτές».

Η Ντίτα, επίσης, δεν πιστεύει στη δίαιτα, αντιθέτως έχει μια σειρά από «πειθαρχίες» για να την κρατούν υγιή. Όπως δήλωσε στη Vogue το 2014, της αρέσει να ξεκινά την ημέρα της «πίνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό, κατά προτίμηση με φρέσκο λεμόνι» μετά από 7-9 ώρες ύπνου. Επίσης «κάνει πιλάτες κάθε πρωί» και να είστε σίγουροι πως είναι κομψή ακόμη και τότε. «Φοράω ένα μαύρο παντελόνι κάπρι, με ένα άσπρο ή μαύρο μπλουζάκι, τις μπαλαρίνες μου και είτε ένα παλτό ή μία φούστα. Πάντα φοράω πούδρα και κόκκινο κραγιόν και έχω τα μαλλιά μου πιασμένα σε κότσο σινιόν» και φυσικά «ιδανικά κάνω και σεξ».

Ναι, αλλά τι τρώει; Αν και η Ντίτα δεν είναι χορτοφάγος, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Bon Appetit» το 2015, της αρέσει να «τρώει vegan πριν από τις 6 μ.μ. ώστε να μπορεί να νιώθει ελεύθερη να απολαύσει ότι θέλει. «Μου αρέσουν τα καλά vegan εστιατόρια και θέλω να τρώω λιγότερα ζωικά προϊόντα και έχω περισσότερη ενέργεια όταν δεν τρώω κρέας». Προσπαθεί επίσης, να είναι «εντελώς vegan» τουλάχιστον 3 ημέρες την εβδομάδα.

Τι τρώει λοιπόν πριν τις 6 μ.μ.;
«Φτιάχνω συνήθως ένα smoothie κάθε πρωί το οποίο αποτελείται κατά 70% περίπου από λαχανικά, 30% από φρούτα και τα οποία ανακατεύω με νερό – αυτό είναι το πρωινό μου» δήλωσε στο περιοδικό Hello. «Για μεσημεριανό γεύμα θα προτιμήσω μία σαλάτα ή μια σούπα λαχανικών και για δείπνο ένα πιάτο με κινόα ή μαύρο ρύζι». Η Ντίτα μοιράστηκε επίσης κάποια από τα φαγητά που τρώει με το περιοδικό Bon Appetit, λέγοντας: «Έχω πάντα κάποια έτοιμα γεύματα, όπως αυγά, αβοκάντο και μαύρο ψωμί. Μου αρέσει το φρυγανισμένο ψωμί χωρίς γλουτένη με αβοκάντο και τρούφα ή καπνιστό αλάτι από πάνω. Μου αρέσει επίσης να τρώω αυγά με μανιτάρια σοτέ και βότανα. Πάντα επίσης έχω ρόκα και ντοματίνια για να μπορώ να φτιάξω μια απλή σαλάτα με λίγο ξύδι και ελαιόλαδο και μερικά κουκουνάρια». Επίσης, της αρέσει να τρώει το φαγητό της με μια γκουρμέ πικάντικη μουστάρδα.

Και μετά τις 6 μ.μ.;
«Η συμβουλή μου είναι να έχετε μερικά καλά τάκος με κάτι καπνιστό. Επίσης, μου αρέσουν και τα χάμπουργκερ ή ένα μπέργκερ στις 3 το πρωί μετά από μια παράσταση». Δήλωσε στο Bon Appetit. Της αρέσει επίσης και το ποτό, αλλά όχι ζαχαρούχο. «Μου αρέσει μία καλή βότκα μαρτίνι» είπε. «Δεν μου αρέσουν τα ποτά που είναι πολύ γλυκά και δεν μου αρέσει να πίνω τις θερμίδες μου».

Όσο για γλυκά; Λατρεύει τα επιδόρπια. Ωστόσο δεν χρειάζεται και μια έκρηξη ζάχαρης για να ικανοποιήσει την επιθυμία της. «Η μυρωδιά ενός γλυκού με κανέλα που βγαίνει από την κουζίνα» ενώ ένα ακόμη επιδόρπιο που «αξίζει τον κόπο» είναι ένα σοκολατένιο μπισκότο.

«Αυτοί οι κανόνες πειθαρχίας λειτουργούν για μένα, με κάνουν να αισθάνομαι πως κάνω κάτι καλό και με κρατούν μακριά από το να κάνω δίαιτα» εξηγεί. «Προσπαθώ να μένω λογική».

Keywords
Τυχαία Θέματα