Θεσσαλονικη: Σε ιδιώτη και το τελευταίο περίπτερο στη Νέα Παραλία με 125.000 ευρώ

17:02 27/2/2019 - Πηγή: seleo
Σε ιδιώτη πέρασε το γυάλινο περίπτερο στην Ν. Παραλία της Θεσσαλονίκηςπου βρίσκεται στον Απογευματινό Ήλιο.

Ειδικότερα, η εταιρία GCA Holding κατέθεσε την μεγαλύτερη προσφορά και κέρδισε το διαγωνισμό με μίσθωμα 125.000 ευρώ. Μάλιστα, η ίδια εταιρεία έχει αναδειχθεί πλειοδότης και σε άλλα δύο περίπτερα στον Μεσογειακό Κήπο και τον Κήπο των Ρόδων.

Να σημειωθεί ότι για τα δύο περίπτερα του «Κήπου του Νερού», πλειοδότης αναδείχθηκε η Μαρία Γεωργιάδου από την εταιρεία «Ιωαννίδης - Γεωργιάδου», ενώ στην εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, κατακυρώθηκε με 131.000 ευρώ το περίπτερο στον Κήπο των Εποχών. Επίσης, η ίδια εταιρεία αναδείχθηκε ο πλειοδότης της δημοπρασίας και για την εκμίσθωση του πρώην Maison Crystal, με μίσθωμα 262.500 ευρώ ετησίως.

“Συνολικά, τα ετήσια μισθώματα για τη νέα παραλία έφτασαν τις 916.000€, εκ των οποίων το 20% θα αποδίδεται στην ΕΤΑΔ. Επομένως, τα έσοδα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι περίπου 733.000€, που είναι ένα ποσό που θα συνεισφέρει σημαντικά στα μεγάλα έξοδα συντήρησης που απαιτούνται”, τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Δημαρέλος.

Keywords