Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση δολοφονίας 6 μήνες μετά - Βρέθηκε ο δολοφόνος του 23χρονου από το Καλοχώρι

10:33 21/7/2018 - Πηγή: seleo
Έξι μήνες μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος

23χρονου αλλοδαπού τον οποίο θεωρεί δολοφόνο του 23χρονου που κατέληξε σε εκείνη τη συμπλοκή όταν χτυπήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,

ανθρωποκτονία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε Ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 28-01-2018, στην περιοχή του Καλοχωρίου, έπειτα από συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων, αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του προαναφερόμενου 23χρονου άντρα, από αιχμηρό αντικείμενο που τον έπληξε στο ύψος του στέρνου.

Ο δράστης για να διαφύγει τη σύλληψη προσπάθησε να εισέλθει παράνομα σε γειτονική χώρα από μη θεσμοθετημένο σημείο, πλην όμως συνελήφθη γι’ αυτό από τις αρμόδιες Αρχές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη"

Και θυμηθείτε τι είχε συμβεί τότε εδώ: http://seleo.gr/thessalonikh/261223-rantevoy-thanatou-o-fonos-tou-22xronou-sto-kaloxori-thessalonikis-pos-vrethike-sti-fasaria

Keywords
Τυχαία Θέματα