Συγκλονίζει ο κωφός χορευτής από τη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

16:19 2/10/2018 - Πηγή: seleo
Μαθήματα ζωής παραδίδει ο κωφός χορευτής

από τη Θεσσαλονίκη.Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παράσχου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Τι Λέει» και την Ελένη Τσολάκη για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το χορό, την πορεία αλλά και τα σχέδιά του.

Ο Παναγιώτης κατάλαβε πόσο αγάπαει την μουσική ν σε μικρή ηλικία, περίπου στα 7, όταν έβλεπε με την αδερφή του βίντεο κλιπ.«Δεν μου έδειξαν οι γονείς μου

ότι σοκαρίστηκαν για τον χορό. Αρχικά μου είπαν για παραδοσιακούς χορούς. Αφού πήγα εκεί απογοητεύτηκα, έκανα υπομονή δύο χρόνια… Τελείωσα και τους είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με τον χορό-χορό», αναφέρει ο Παναγιώτης μέσω της διερμηνέα του.

Στα 14 του ξεκίνησε κανονικά τον χορό.

Η δασκάλα του Παναγιώτη, Τατιάνα Παπαδοπούλου μίλησε για την πρώτη μέρα που μπήκε ως μαθητής ο Παναγιώτης στην σχολή της.

«Η αλήθεια είναι ότι πάγωσα αλλά δεν το έδειξα, όταν έμαθα ότι ο Παναγιώτης είναι κωφός», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν του συμπεριφερθήκαμε ποτέ σαν να είναι διαφορετικός. Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ ιδιαίτερα με τον Παναγιώτη. Μόνο από την έκφραση του προσώπου μου και τις κινήσεις και τις παρατηρήσεις, καταλάβαινε και διόρθωνε τα πάντα. Φαινόταν από την πρώτη ώρα ότι έχει ταλέντο».

{youtube}ZpZVgRbJj-E{/youtube}
Keywords
Αναζητήσεις
κωφος χορευτης
Τυχαία Θέματα