Σκηνικό βγαλμένο από άγρια δύση στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

10:00 12/9/2018 - Πηγή: seleo
Άλογα, καουμπόηδες, πιστολάδες, ροντέο, κάντρι μουσική και τραγούδια. Ένα πραγματικό saloon στην ''καρδιά'' της φετινής ΔΕΘ.Μεγάλo μπαρ, άμμος, βράχοι και κάκτοι είναι η εικόνα που αντικρίζει όποιος φτάνει στο θεματικό πάρκο.Οι θρύλοι της άγριας δύσης ζωντανεύουν στη φετινή ΔΕΘ. Έτοιμοι για άλλη μια μάχη, οι καουμπόηδες είναι οι πιο αυθεντικές μορφές της αμερικανικής ζωής.

Οι επισκέπτες φέτος έχουν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους στη ταράτσα που θυμίζει ''φάρ ουέστ'',
ακούγοντας ζωντανά να παίζει ένας πιανίστας. Εκεί βρίσκεται το Μουσείο Άγριας Δύσης, στην ταράτσα του Περιπτέρου 11, κάτω από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

''Έχουμε δημιουργήσει ένα θεματικό πάρκο της άγριας δύσης , θέλαμε να φέρουμε το θέμα της φάρμας στη πόλη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους Θεσσαλονικείς, δεν το έχουν ξανά δει και δείχνουν ενθουσιασμένοι'', αναφέρει στο seleo.gr, ο εμπνευστής του θεματικού πάρκου και ιδιοκτήτης της φάρμας Ziogas Western City, Χρήστος Ζιώγας. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον κόσμο της Άγριας Δύσης, να μάθουν την ιστορία των πρωταγωνιστών της, να γνωρίσουν τον Μπάφαλο Μπιλ και την Καλάμιτι Τζέιν και να γυρίσουν πίσω στον χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα