Ρήμαξε 28 αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη κι άρπαξε ο,τι βρήκε

12:16 13/3/2018 - Πηγή: seleo

Στην αυτόφωρη σύλληψη 44χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, μεσημβρινές ώρες χθες στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο οποίος εισήλθε παράνομα σε ανασφάλιστο όχημα αφαιρώντας μία τσάντα από το εσωτερικό της.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψή του ο 44χρονος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των

διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της αντίστασης.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από τον Μάιο του 2017 έως και τις αρχές Μαρτίου 2018 στις περιοχές Καλαμαριάς, Τούμπας και κέντρου Θεσσαλονίκης, εισήλθε σε 27 επιπλέον ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τσάντες, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα – κλοπιμαία, τα περισσότερα εκ των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα