Πήγε το κινητό της για σέρβις και της πήραν sεx tape που είχε αποθηκευμένο

00:00 4/3/2018 - Πηγή: seleo

Είναι γνωστό ότι ρισκάρουμε εάν στο κινητό μας τηλέφωνο έχουμε αποθηκευμένα προσωπικά αρχεία, χωρίς προστασία από αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό δεν το σκέφτηκε καλά η

νεαρή Keely Hightower όταν πήγε το κινητό της για επισκευή σε κατάστημα της εταιρίας T-Mobile στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τον περασμένο Μαΐο, η 24χρονη άφησε το κινητό της χωρίς να «κλειδώσει» την πρόσβαση στα αρχεία της. Όταν το ξαναπήρε στα χέρια της, της έκανε εντύπωση ο αρκετός χρόνος που είχε χρειαστεί ο υπάλληλος. Κι έτσι αποφάσισε να ψάξει λίγο περισσότερο.

Τσέκαρε τις εφαρμογές δεν βρήκε κάτι ύποπτο, όμως την επόμενη ημέρα όταν άνοιξε το mail της, αυτό πήγε κατευθείαν στα διαγραμμένα. Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα μήνυμα που είχε σταλεί από το τηλέφωνό της, την ώρα που το είχε στο σέρβις και το οποίο περιείχε ένα προσωπικό της video.

Για την ακρίβεια ένα πολύ προσωπικό της video, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για ένα sεx tape που είχε γυρίσει με τον αγαπημένο της. Αυτό που κατάλαβε η κοπέλα είναι πως ο υπάλληλος είχε ταχυδρομήσει το video στον εαυτό του.

Η Keely Hightower μετά το σοκ που έπαθε μήνυσε την εταιρία και φυσικά τον δράστη, ο οποίος συνελλήφθη αμέσως και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση. Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδίκασης, διαπιστώθηκε πως ο Sanches Ramos, όπως είναι το όνομα, είχε παρελθόν σε παραβατικότητα, καθώς σε μία προηγούμενη δουλειά του είχε κλέψει δύο iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα