ΠΑΟΚ προς οπαδούς: «Ούτε μισός πυρσός στο γήπεδο»

18:15 24/11/2017 - Πηγή: seleo

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει μέτρα και ζητάει από τους οπαδούς της να αποφύγουν το άναμμα πυρσών στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, θέλοντας να αποφύγουν την πιθανότητα νέας τιμωρίας της έδρας τους.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι όπου θα έχει την στήριξη των οπαδών του.

Σαφώς το ζητούμενο όλων είναι η ομάδα του Δικεφάλου, να φύγει από εκεί

με το τρίποντο της νίκης, ωστόσο ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου και προσπαθούν να το αποφύγουν είναι αυτό με το άναμμα των πυρσών, καθώς με τα μέτρα που ισχύουν τη φετινή χρονιά, στα τρία παιχνίδια (εντός ή εκτός) που ανάβει έστω και ένας πυρσός η ομάδα τιμωρείται αυτομάτως με ποινή μίας αγωνιστικής.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως ήδη μία φορά έχουν δεχτεί σχετική προειδοποίηση, όταν και άναψαν πυρσοί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στους οπαδούς τους, καθώς μετά τη Ν. Σμύρνη ακολουθεί μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ξάνθη και ως εκ τούτου, επουδενί δε θέλουν να σκέφτονται την πιθανότητα νέας τιμωρίας της έδρας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ήδη ο ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο ματς έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του.

Άλλωστε, για τον ίδιο ακριβώς λόγο και η ΑΕΚ, είχε παίξει χωρίς τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν μία ομάδα τιμωρηθεί δηλαδή για άναμμα πυρσών, τότε η ποινή πέφτει αυτόματα, αφού η εκάστοτε ομάδα δεν έχει καν το περιθώριο της απολογίας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται για τον συγκεκριμένο λόγο να ακολουθήσει εντός της ημέρας ή το αργότερα μέχρι αύριο και επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα